Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most én vagyok a hülye vagy...

Most én vagyok a hülye vagy tényleg akar valamit?

Figyelt kérdés

Van egy volt osztálytársnőm, akivel sokat találkozunk még így három évvel az érettségi után is. Az iskolában soha nem voltunk különösebben jóban, de most sokat keressük egymás társaságát. (Eljárunk koktélozni, kávézni, beszélgetünk az élet nagy dolgairól stb.)

Egyik nap kaptam tőle egy üzenetet, ami csak egy szelfi volt. Ilyeneket nem szokott küldeni, azt hitten félre ment, de mondtam neki, hogy jó kép lett és érdeklődtem hogy hol készült, mit csinal stb.

(Azt tudni kell, hogy már a szalagavatónkon megkérte a barátja a kezét és azóta jegyben járnak.)

Aztán másnap is kaptam tőle egy képet, ami SOKKAL intimebb volt. Előadáson ültem éppen, úgyhogy azonnal ki is léptem a csetből. Mikor később megnyitottam, hogy válaszoljak vagy ilyesmi addigra törölte a képet és azt mondta félrement, a vőlegényének akarta küldeni.

Ez azóta kétszer megismétlődött és még csak kérdőre sem tudom vonni, mert azonnal törli és azt mondja nem nekem akarta.

Gyakran megjegyezte már a képek előtt is hogy pl egyedül van otthon, vagy hogy a vőlegénye éppen itt vagy ott van. Akkor azt hittem, csak mesél, de mostmár kezdem úgy gondolni hátsó szándéka van.

Most én vagyok a hülye aki túl sokat gondol magáról vagy tényleg akar valamit?

2022. okt. 12. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

igen, akar valamit.

azt, hogy a lábainál heverj és masztizz rá.

vannak ilyen debil nők, akik minden pasi agyát húzzák.

2022. okt. 12. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg kerdezd meg h minden r3ndben van e otthon. Nyilvan nem. Ezt is fogja majd mondani, aztan majd meg latod merre terelodik a tema.
2022. okt. 13. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Ego növelés szerintem. Szereti húzni az agyad. Azt akarja, hogy rá gondolj stb.

Lehet megunta a kapcsolatát picit.

2022. okt. 13. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A hátsó szándékban nem vagyok biztos, de előlről biztosan akarná. Már abból ítélve, amit csinál. Azt azért gondold meg, hogy bele akarsz-e egy ilyenbe keveredni.
2022. okt. 20. 21:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, azóta sajnos nagyon elfajult ez az egész, ugyanis kérdőre vontam végül a képekkel kapcsolatban, erre rám uszította a vőlegényét, hogy én kikezdtem vele.

Azóta nem beszéltünk...

2022. okt. 25. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Hat nagyon sajnalom.

Tudom nem segit, de nem veled van a gond.

2022. okt. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!