Honnan lehet tudni, egy új embernél, hogy bízhatsz-e benne?
Egy időnek el kell telnie és nem szabad még pár hónap után se "csak úgy" megbízni benne max ha az éélet úgy hozza, hogy lelkileg közelkerültök egymáshoz például.
Egyébként a "tesztelés" nem szép dolog, de valami olyan módon lehetne kideríteni, hogy valami sztorit mondani neki, ami nem másra vonatkozó, nem lejárató, de mégis olyan amiről úgy gondolhatja: azonnal szét kell kürtölnie. Meg kell kérni hogy ne mondja el senkinek.
Nem egyszer előfordult az is, hogy hozzám vissza se jutott semmilyen információ vagy hír, csak azt vettem észre, hogy nem válaszolnak / sorban tiltanak le a társaságból az emberek. Az a legdurvább. Ha annyira elferdítenek rólad mindent, hogy még el se mondják mit hallottak.
Most páran biztos azt mondják, hogy ez az én hibám lehet, de nem tudjátok milyen patkány emberek vannak akik a barátságból ezt hozzák ki. Csak hogy mondjuk egy adott nővel nehogy barátságba kerüljek. Akár, vagy egy adott nő ha úgy véli nem én leszek a fejős tehén és kell neki valami megalázás, hogy visszanyerje a büszkeségét miután "leállt veled". mert ilyen is van. sokféle.
Nyilván rosszul esik, DE
nem hiszem, hogy kell az életembe az a személy, aki mások elmondása alapján alkot rólam véleményt, nem a saját tapasztalati alapján.
Kérdező: gondolom ez nem vígasztal, de azok az emberek is furák, akik pletyka alapján cselekszenek. Nem mondják meg hogy bajuk van, nem mondják meg mi a bajuk, nem kérdeznek meg semmiről, hanem pletykásnak hitelt adnak.
Kellenek számodra ilyen emberek?
Szinte biztos vagyok abban, hogy ez nem vígasztaló, mert engem se vígasztalt, amikor a "főnök bizalmasa" pletykált rólam - anélkül hogy tudtam volna erről - és engem már a pletykákból kialakult "tényekkel" fogadtak. Nem kérdő hanem kijelentő mondatban fogalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!