Miért viselkednek így a Magyarországi barátaim? Szerintetek is változás az ember életébe a suli váltás?
Nem akarok általánosítani. Sajnos nekem is van jópár olyan ismerősöm (szándékosan nem használom a "barát" kifejezést), akik ingyenélők, és csak az érdek vezérli őket. Jó fejek azért, nem sarkítok, nem az ördögtől valók, el lehet velük hülyéskedni. De folyton figyelni kell a határokra. Buliban jó ökörködni velük, de semmi több, mert csak nekem fájna, mert tudom, hogy ki akarnának használni, ha szorosabb lenne a kapcsolat.
Viszont nem mindenki ilyen. Van jónéhány igazi barátom is, akikben bármikor megbízom. Na, velük tartom a kapcsolatot a mindennapok szintjén.
A tanulság az: meg kell találni, akivel jól kijössz.
A kérdés másik felére pedig a válaszom: persze, a Ti korotokban a suliváltás nagy dolog. Az egész miliő kicserélődik. Tele van kihívással a beilleszkedés, rögös az út. Viszont ugyanúgy rengeteg új lehetőség is van benne! Lehet, hogy ott találod meg az igazi barátokat!
2. Én is arra gondoltam hogy az új suliba lesz valami.
Nagyon szepen köszönöm a válaszotokat! Kellemes hétvégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!