Szerintetek tényleg testvérekènt szeret,vagy többet akarna?
Figyelt kérdés
Ennél hosszabb sztori is lehetne ez,a lényeg az hogy párommal lassan 10 éve együtt vagyunk és ezóta ismerem a barátját is.Régen nem volt túl bizalmas velem,körülbelül 2 éve változott ez meg.Bámiről tudunk beszélni bármikor,testvérként állunk egymáshoz.Az utóbbi időben gyakran előáll kérésekkel,hogy menjek el vele ide vagy oda(vásárlás,autómosás hasonlók),ezt kettesben,nem hármasban párommal és nem is négyesben a párjainkkal.Az elmúlt hónapokban kezdődött hogy köszönésnél megérintett,aztán egyre többet akart beszélni velem.Mostmár ott tartunk hogy köszönésnél is,illetve ha valami olyan dologról beszélünk ami közel áll mindkettőnk nézeteihez,akkor átölel a hátamat simogatva.Ebben az ölelésben érzem azt hogy nem igazán akar elengedni.Ezt csinálja a párom előtt is,illetve az ő párja előtt is.Én látok bele a kelleténél többet szerintetek?2022. szept. 17. 01:05
1/7 anonim válasza:
Azon csodálkozom, hogy a párjaitoknak nem szúr szemet.
Nem magától értetődő, hogy téged hív a felesége helxett.
Ha nem akarod szétzilálni a házasságodat, ne érj rá különutakra.
2/7 anonim válasza:
Elég egyértelmű hogy többet akar.
3/7 anonim válasza:
Szerintem többet akar, ülj le vele kettesben beszéld meg vele, mondd el neki , hogy mit gondolsz de neked kellemetlen érzés (már ha annak érzed) vagy ami éppen jön beszéljetek erről.
4/7 anonim válasza:
ha az én haverom ölelgetne (így), már régen leültem volna vele vagy veled vagy mindkettőtökkel beszélni.
Nem, egyáltalán nem normális a helyzet.
Haverok, barátok nője tabu, nem kezeljük őket best friendiesként és nem simogatjuk őket.
Vagy többet akar vagy valami lelki támasz kell neki, amit otthon nem kap meg.
Mielőbb tisztázd vele, mielőtt a férjed teszi.
41/F
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Attól félek ha leülnék vele beszélni,mi van akkor ha ő egyáltalán nem így gondolja ezeket a tetteket,és megromlik a kapcsolatunk.A férjemet pedig kérdeztem már hogy ő szerinte ez mi és zavarja e,de ő bízik a barátjában...mindenesetre látom hogy zavarja,ezért is kellemetlen nekem.A barát párjáról meg ne is beszéljünk,ő egyértelműen féltékeny,pár napja mesélte is hogy ketten mentek volna el vásárolni,de a párja inkább mondta neki hogy maradjon otthon a háztartást intézze, majd felhívott engem hogy menjek el vele.Nekem a barát már úgy adta elő hogy a párja nem ért rá mert főzött,és nem akart egyedül menni.
2022. szept. 17. 11:24
6/7 anonim válasza:
Persze a tagadás is fent áll de nem lesz kínos szerintem ha jó köztetek a barátság meg ilyesmi.
7/7 anonim válasza:
Kivulallokent csak a te verziodat ismerve itt nem neki lenne oka megsertodni.
Mielobb tisztazd vele, foleg ha a parodat is lathatolag zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!