Ki hogyan, mi alapján barátkozik?
A kérdés elsőre furcsán hangozhat. Én viszonylag introvertált vagyok, és az utóbbi időben nem nagyon ment a barátkozás. Tavaly mentem gimnáziumba, ahol már az első napon elveszettnek éreztem magam. Észrevettem, hogy senki sem jött oda hozzám beszélgetni, mindig én próbálkoztam, csak az ilyenekben nem vagyok valami jó. Ha hozzácsapódtam egy ,,társasághoz", nem igazán foglalkoztak velem, olyan témákról beszéltek, amikhez nem tudtam hozzászólni, mert távol álltak tőlem, de ők sem vontak be a beszélgetésbe.
Ezek alapján elgondolkoztam, hogy miért nem beszéltek velem, mert a magam részéről sok mindent megtettem (én úgy gondolom).
Igazából az lenne a kérdésem, hogy hasonló helyzetekben, új közegben, mi alapján ismerkednek az emberek, mi alapján mennek oda valakihez? Volt esetleg olyan ember, aki nem nagyon barátkozik, inkább csendesebb? Odamentetek hozzá, ha nem miért nem? Van valami a kisugárzásában?
En is maganyos fiuka vagyok. Mostansag elkezdtem bontogatni a szarnyamat, es olyan emberrel baratkozok aki megbizhato es van kozos pontjaink.
Voltak allbaratsataim, sajnos van tapasztalatom abban milyen az, amikor tarsasagbol egy ember rad szall es melle beall a tobbi aztan elotted szineszkednek. Ez volt az a pelda hogy SOSE tobbet ilyen fergeket.
oszi tarsaim voltak amugy. Sajnos suliba en is a periferia taborat gyarapitom.
Ha van kedved irj ram, erdekes pelda hatha tudunk egymasnak segiteni
18/F
Köszönöm az eddigi válaszokat'
#2, #3 engem igazából az érdekelne, hogy még mielőtt bárkivel is beszélnétek, van-e valamilyen pont, ami alapján odamentek (vagy épp nem) egy teljesen idegenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!