Miért viselkedik így néhány ember?
Van másnak is olyan ismerőse, aki folyton csak megígéri hogy majd beszélünk de az valahogy soha nem történik meg?
Nagyon jóban voltunk egyismerősömmel, de már elég sok hónapja folyamatosan leráz. Ha én nem keresem, ő sem keres. Ha írok, van amikor el sem olvassa, vagy csak nagyon sokára, de nem válaszol. Amikor pedig nagy ritkán válaszol, ír kb egy mondatot, majd azt ígéri később beszélünk mert most nincs ideje.
De miért nem mondja meg, hogy nem akar velem szóba állni? Vagy hogy ne keressem? De nem is tilt le. Miért ígéri meg hogy majd beszélünk?
Már régen is előfordult, csak nem ilyen hosszú ideig. Akkor mondtam neki ha nem szeretné velem tartani a kapcsolatot, mondja meg nyugodtan. Erre azt válaszolta hogy ne aggódjak, mert ha nem akarna velem beszélni megmondaná, mert ő mindig nyíltan megmondja ezeket a dolgokat. Egyszerűen csak nagyon kevés az ideje.
Létezik az hogy valakinek ennyire nincs ideje?
Mit kéne tennem?
Az hogy ne keressem csak azért nem jó, mert olyan idegesítő hogy nem tudom megmondani neki a véleményem.
Mielőtt kérdezitek, lány vagyok és barátságról van szó.
#11 vagyok.
Köszönöm!! Őszintén merem remélni, hogy a kérdező is hasznát veszi.
Lehet hogy ő nem akar barátkozni, meg többet sem, te viszont igen.
Mintha kétségbeesetten el akarnád mélyíteni ezt a kapcsolatot.
De egy felületes kapcsolatot hogyan lehet elmélyíteni?
Azt is gondold át, te mivel okoztál fájdalmat másoknak.
Lehet hogy ilyen formában kapod vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!