Honnan szereztél legkönnyebben barátokat?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 16:49
A kérdező szavazást indított:
Általános iskola
Gimnázium/ Középiskola
Egyetem
Egyéb ( kommentben leírom)
34 szavazat
1/11 anonim válasza:
Neten. Suliban soha nem sikerült, de neten sikerült kedves, rendes embereket megismerni akikkel mentünk erre-arra, meg mindenféle programot csináltunk.
2/11 anonim válasza:
Mindenhol könnyen szereztem. Suli előtt is, suli mellett is.
Megmaradtak. Azok is, akikkel 2-3 éves korunkban kötöttünk barátságot. Egyetemen kicsit lazábbak a barátságaim, de koliban még sokkal könnyebb.
A gimisek elég tartósak, de abbón nem mind volt könnyű menet.
4/11 anonim válasza:
Igaziakat? Sehol. Manapság már nem lehet.
5/11 anonim válasza:
Általános iskolában, neten és különböző szakkörökön.
6/11 anonim válasza:
Menhelyről
A két kutyám menhelyről van, és náluk jobb barátot soha nem találnék.
8/11 anonim válasza:
Neten és gimis kollégiumban. Máshol is sikerült úgy, ahogy, de messze ennél a kettőnél voltak jobb tapasztalataim és születtek erősebb barátságok.
9/11 anonim válasza:
Voltak barátaim általános iskolában is, de az egyikük által végül középiskolában találtam több igaz barátot. Ő és a középiskolai barátok többsége tartozik most is a baráti társaságomba. Egyetemen nekem már nem sikerült valódi barátságokat kötni (havernak vagy közelibb ismerősnek neveznék néhány embert, de barátnak nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!