Szerintetek valami rosszat írtam neki?
Figyelt kérdés
Egy barátom írta viberen, hogy válnak a szülei. Erre írtam neki vissza pár biztató sort illetve hogy ez leket akár valami új kezdete is. Azóta nem írt vissza. Lehet hogy megbántottam?2022. szept. 4. 18:52
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megbántottad volna. Te megtetted a tőled telhetőt. Szerintem nem írhattál neki semmi olyat, amivel megbánthattad volna. Lehet azért nem ír mert rossz passzban van és nincs kedve semmihez, vagy épp elfoglalt. Ha közel laktok egymáshoz és van időd esetleg hívd el egy kávéra vagy sétára, vagy bármire, amit szerettek csinálni, és beszélgessetek. Ne hozd fel neki a témát, beszélj vele más dolgokról amik mindkettőnket érdekelnek, így egy kicsit talán elfelejti a problémáját. Ha ő szeretné akkor majd beszél róla. Neked meg akkor sem kell semmilyen nagy vigasztalóbeszédet mondanod, szerintem már az is könnyít a barátodon, ha van akivel megossza a problémáját
2/3 Somló Volán Zrt. válasza:
Én kizártnak tartom, hogy megsértődött volna. Semmi bántó nincs ebben. Lehet, hogy magányra van szüksége és azért nem ír vissza. Most egy kis ideig ne irogass neki szerintem! Vagy csak kérdezd meg tőle, hogy szülsége van e neki egy kis magányra! Lehet, hogy csak így tudja feldolgozni a történteket. Azt is csinálhatod, hogy megkérdezed tőle, hogy megbántottad e, de ne most hanem pár napig ne írkálj neki és utána. Nekem is váltak már el szüleim, kb 4-5 éves lehettem talán. Nem tudom. Mindenesetre szerintem nem sértődött meg.
3/3 anonim válasza:
"hogy ez lehet valami új kezdete is" azt hiszem ezzel a mondatoddal nagyon okosat akartál mondani, de talán csak annyit kellett volna írnod, hogy sajnálod, és veled bármikor dumálhat ha problémája van. Hívd el kajálni, dumálni vagy ilyenek, s ha lehet személyesen biztasd , hogy minden rendben lesz, noha pillanatnyilag nem érzi úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!