Miért nem hat meg, ami történik vele?
Figyelt kérdés
Volt egy 20 éves barátságom, ami sajnos véget ért. Nem vesztünk össze, csak szépen lassan kihűlt. Messzébb költöztünk egymástól és más élethelyzetbe kerültünk(de beszélgettünk egymással és kerestük az alkalmat a találkozásra...egy ideig...az ő részéről). Volt, hogy azt éreztem, hogy nagyon nem lát szívesen, volt, hogy hívtam hozzám és azt mondta ő nem szereti ott, az utolsó dolog, ami megtört bennem valamit, az az volt, mikor ünnepekkor elmentem hozzájuk boldog ünnepeket kívánni(akkor már 4 hónapja nem láttam), annyira hidegen fogadott, azt mondta az ajtóba, hogy jöjjek be ha már itt vagyok, egész este az egész beszélgetésünk nagyon felszínes volt és mikor búcsúztunk meg akartam puszilni, de ő nem viszonozta, akkor este nagyon sokat sírtam és akkor bennem megszakadt valami. Rá 2 hónapra bocsánatot kért én megbocsájtottam, de már nem tudtam nem megtörténtté tenni a dolgokat. Azóta nem kerestem, ő kérdezgetett közös barátoktól, hogy mi van velem, de tőlem nem, felköszöntött születésnapomra, amire én nem reagáltam. Nemrég tudtam meg, hogy volt egy vetélése, és minden közös imserősünk tőlem kérdi, hogy hogy van, én tudok a legkevesebbet róla és nem is érint meg és csak dühöt érzek. Miért nem érint meg, hogy mi van vele? Miért vagyok ilyen?2022. szept. 3. 18:04
1/5 anonim válasza:
Mert megharagudtál rá. Úgy érezted, hogy egyre távolodik, aminek a vége felé volt egy esemény, ami csak feltette nálad az i-re a pontot. Ez neked rosszul esett.
Viszont lehet, hogy gondjai voltak, amiket nem osztott meg sem veled, sem senki mással és azért volt olyan távolságtartó. Nehéz időszakban nehéz bárkivel kedvesnek lenni.
3/5 A kérdező kommentje:
1- lehet, bár elég jól ismerem milyen mikor gondterhelt, inkább úgy tűnt, hogy attól ideges, hogy ott voltam, de lehet igazad van
2-nem pasi vagyok
2022. szept. 3. 18:38
4/5 anonim válasza:
#2 Nem volt nehéz kitalálni, hogy nők.
5/5 anonim válasza:
Csak mert en nem sertodnék meg ha éppen csak bajcsevegni van iseje egy bnőmnek rám. Hanem megerteném hogy most nem vagyok neki aktuális majd maskor tobbet trécselünk akkor. Ezert hittem h pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!