22 éves lányként lehet barátkozni egy teljesen új városban, új közegben, ahol nem ismerek senkit?
Kaptam egy álláslehetőséget a lakhelyemtől 90km-re. Nem ismerek abban a városban egy árva lelket sem. Azonban ez egy jó lehetőség, mert jobban keresnek, mint itt, ráadásul egy számomra kapóra jövő felnőttképzés is indul a városban. Két dolgot tudnék megvalósítani egyszerre.
Azonban én nagyon kis otthonos vagyok, nagyon szükségem van a családomra, vagy ha nem rájuk, akkor társaságra. Itt egy barátnőm van csak, nem vagyok társasági személy, de jó, ha van akihez szólhatok. De ugye ha elmegyek, akkor a barátnőmmel és a családommal csak neten tarthatom a kapcsolatot, meg amikor hazautazok.
Mennyire nehéz 22 évesen, intro lányként egy tök idegen helyen ismerősöket, esetleg párkapcsolatot szerezni?
A munkaköröm olyan, hogy emberekkel találkozom napi szinten, nem csak a munkatársakkal. Csak félek, hogy nagyon elveszett lennék egyedül, egy idegen helyen.
Köszi!
Amúgy annyit hozzátennék, hogy a képzés esti. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz a korosztályom, de reménykedek. Meg persze engem nem zavar, 30-as, 40-es jófej emberekkel is ismerkedek. :)
5: Ha optimistán állsz hozzá, akkor nem lesz nehéz ismerkedni.
És azoknak a 30-40 éveseknek is lehet fiatalabb testvérük, unokatesójuk, barátjuk, rokonuk - akikhez így "eljuthatsz", megismerkedhetsz a képzésen megismert embereken keresztül.
FEl a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!