Az egyik barátomat véletlenül triggereltem, nem szól hozzám, mit csináljak?
Közösen elkezdtük megtanulni a digitális rajzolást, már egy jó ideje. Tegnap lettem kész az egyik képemmel, és neki is mondtam, kérte küldjem el. Mondtam neki, hogy kicsit komor a hangulata, biztos e benne? Azt mondta küldjem csak el. Elküldtem a képet, aztán kiakadt. Elvileg van valami traumája, amiről én soha nem tudtam, pedig már 7 éve barátok vagyunk, és soha nem beszélt róla. Persze töröltem egyből a képet, de már késő volt. Azt mondta szerinte elmebeteg vagyok, amiért ilyen képet csináltam, és nekem is olyan sötét a lelkem, mint akik miatt traumája van. Ami meg túlzás szerintem, mert hozzáteszem semmi extra nem volt azon a képen. Oké, hogy valaki nem bírja ezeket, de direkt megkérdeztem, a traumáról se tudtam, most miért én vagyok a hibás? Azóta nem szól hozzám.
Ha valakit érdekel, itt van a kép.
Köszi :)
Én sem tudom, mi a traumája, mert nem mondott semmit. De nem akarom, hogy emiatt tönkremenjen a bartáságunk. Most csak várjak?
Ne véletlenre hivatkozz, hanem figyelmetlenségedre és tégy ígéretet arra, hogy nem fog előfordulni többé.
.
"Véletlen" nem tehetted, hiszen a véletlen tőled független, a figyelmetlenség viszont bárkivel előfordulhat.
"Véletlen" több előfordulására nem tehetsz ígéretet, hiszen ami tőled nem függ, arra nem vagy ráhatással.
Egyetértek a barátoddal, ilyen képeket nem csinálnak normális emberek.
Engem a skizofrén apám traumatizált, ő rajzolt ilyeneket.
#5 De miért lettem volna figyelmetlen? Én rákérdeztem, hogy biztosan látni akarja e.
#6 kifejtenéd kérlek? Nem kell mindennek idillinek lennie, a művészetnek van egy ilyen oldala is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!