Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen vicces mondattal...

Milyen vicces mondattal adhatnám át neki az ajándékát?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel mindig húzzuk egymás agyát 😃 viszont úgy érzem kifogytam a frappáns mondatokból.

Szeretnék neki valami kis cetlit hagyni az ajándék mellé mint pl

Xy-nak, aki mellett lassan megőszülök, de szeretem a bolond fejét :D

Oda-vissza megy nálunk ez a szivatás, szóval nem sertodne meg rajta, se semmi ilyesmi

Remélem ti kreatívabbak lesztek, mint én 😃

29L

2022. aug. 22. 12:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mert gondolom te sosem írtál senkinek vicces születésnapi/ újévi köszöntőt és a barátaiddal is mindig csakis kizárólag komoly és felnőttes témáról beszélgetsz, mint pl a globális felmelegedés 🙃

2022. aug. 23. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen írtam vicces levelet, csak a kettőnk között az a különbség, hogy az egyik vicces\jópofa, a másik meg gyerekes.
2022. aug. 23. 12:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Ha te mondod :)

Örülök, hogy pár bekezdésem és egy-két komment alapján erre a konklúzióra jutottál.

Nagyon felnőttes gondolkodásmódra vall. 🙃

Engedd meg hogy a szavaiddal éljek: agyi szint az a bizonyos léc alatt :)

Szerintem a saját barátságunkban hadd döntsük már el hol húzódik a határ a vicces/ jópofa illetve a gyerekes között 😘😉

2022. aug. 23. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!