Undorodom a pasim barátjától. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Undorító kisugárzása van, be van baxva már most. Bejöttem a szobába mert nem bírom elviselni. Természetesen a pasim szerint én reagálom túl.2022. aug. 21. 19:19
1/11 anonim válasza:
Elfogadod, hogy ő a barátja.
Meg mondod a pasidnak, hogy te nem akarsz vele kapcsolatot ápolni, mert antipatikus a srác.
Átjöhet heti 1x a közös kéróba, de ottalvás nincs.
Te máshol programozol vagy bemész addig a szobába.
Kedves maradsz a sráccal, de meghúzod a határt.
2/11 anonim válasza:
Madarat tolláról,...
Embert kabátjáról!
Addig lépj, amíg teheted!
3/11 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem engem tartotok hibásnak, köszönöm.
2022. aug. 21. 19:41
4/11 anonim válasza:
Pedig te vagy a hibás! Ez csak téged minősít!
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy viselkedtek mint az állatok. Ordibáltak, benyitottak hozzánk, palacsintát sütöttek full részegen éjfélkor. Nekem ez nem fog menni, ezt szerintem nem lehet toleràlni.
2022. aug. 22. 06:55
7/11 A kérdező kommentje:
A barátom aranyos volt, bejött velem a szobába és próbálta megakadályozni hogy benyissanak. Szégyellném ha ilyen barátaim lennének, ezek állatok nem emberek.
2022. aug. 22. 07:14
8/11 anonim válasza:
A barátodat minősíti, hogy ilyen tuskókkal haverkodik.
9/11 A kérdező kommentje:
Hazahozott. Nem biztos az érzéseiben, meg fura volt neki ahogy viselkedtem (bipoláris zavarom van), az elejétől fogva tudta, elmondtam neki. Azt is hogy utálom a részegeket. A haverja úgy viselkedett mint egy állat, ordított, benyitogatott hozzánk amikor pihenni próbáltam. Neki fura volt ez a viselkedésem, más szerinte röhögött volna rajta. Meg hogy neki ez az élete. Mondom ez a tuskó? mondta hogy igen. Szerintem ki fog dobni.
2022. aug. 22. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!