Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nincsenek barátaim? Többi lent

Figyelt kérdés
Régen, alsóban voltak még barátaim aztán valahogy eltávolodtak tőlem..hatodikban jött egy új lány az osztályunkba, legjobb barátnők voltunk nyolcadikig, aztán nem tetszett a stílusa és ballagás után letiltottam.. Elkezdődött a gimi, ott sikerült találnom barátokat(vagy 4-et), abból kettővel nagyon jóba voltunk, aztán az egyiknek nem tetszett a stílusa, megmondtam a magamét neki, és össze is vesztünk. Am másikkal is év vége fele, de az bonyolult. Májusban belekeveredtem egy tök jó baráti társaságba, ott ki is alakultak barátságok, de az egyik fiú össze akart jönni velem, jártunk is két hétig, aztán össze vesztünk. Na azóta nincsenek barátaim. Velem van a baj? Valamit rosszul csinálok??
2022. aug. 19. 17:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nekem valahogy a valóságban sose jött össze hosszú távon:/

Nekem is csak ideig óráig voltak, pont ahogy a #9-es írta..

2022. aug. 19. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
#10: Sajnálom, egyébként szerintem ez azért is van, mert az emberek többsége újabbnál újabb ingereket keres, hamar ráunnak a másikra, illetve mert lefoglalják őket a mindennapi dolgok. Sajnos én is azt tapasztaltam, hogy rendszerint csak én próbáltam fenntartani ezeket a kapcsolatokat, és rájöttem, hogy valószínűleg teher voltam nekik. Legalábbis maguktól nem nagyon kerestek, de ha én kerestem őket, akkor jött a szokásos hülyítés, hogy "már én is éppen keresni akartalak, csak...". Aztán ráuntam, és mindegyiket hagytam a francba, én nem akarok teher lenni senki számára, nekem meg megalázó, hogy mindig csak én kaparok a kapcsolatok fenntartása után. A 9-es voltam.
2022. aug. 19. 20:03
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 teljesen megértelek..

Én is voltam egy hasonló helyzetben

2022. aug. 19. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem valamit rosszul csinálsz. Minden barátságodnak úgy lett vége, hogy annak nagyon nagy részben te voltál az okozója.

Lehet igazad volt és nem kellett folytatni azokat a barátságokat, ez esetben rosszul választasz barátokat.

Nekem még sosem ért véget egyetlen barátságom sem (és vannak barátaim, olyan is, aki 18 éve barátom - 21 éves vagyok)

Hogy mit csinálj máshogy? Keress jobban barátokat, és ha már megvannak és értékesek ne dobd el őket csak úgy. Keress érdeklődési körrel kapcsolatban.

2022. aug. 20. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!