Hogyan barátkozzak vele?
A barátkozás az szerintem helytelen kifejezés, mintha valami kötelességet kéneteljesíteni, hogy létrejöjjön. Pedig annyi az egész, hogy csak jól kell éreznetek magatokat egymással, együtt szórakozni, ilyenek.
Szerintem nem kell attól tartanod, hogy csúnyan vissza fog utasítani, szóval akár meg is kérdezhetnéd, hogy iskola után ráér-e valamilyen programra, nem tudom mit szeretnek a tini lányok, de majd megoldjátok.
Írj rá valamilyen témával amiről beszéltetek, aztám meg ha tényleg ennyire egymásra vagytok hangolódva magától megy tovább
.
Szimpatikusak vagytok egymásnak. Ez akár nagyon jó alap is lehet egy esetlegesen hosszú távon működő barátsághoz.
Tényleg nagyon jó ötletet írt a 2-es válaszoló. Írjál rá olyan témával, amiről beszéltetek!
De előfordulhat esetleg az is, hogy már nem foglalkoztatja tovább ugyanaz a dolog. Majd csak kiderül, hogyan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!