Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátkoznál olyannal aki...

Barátkoznál olyannal aki letrágyázza a legújabb iPhoned?

Figyelt kérdés
Legjobb barátról van szó és azt mondaná S...R a legújabb iPhone 13 Pro-d, merthogy sokkal jobb telefonok is vannak olcsóbban, pl Xiaomi 12 Pro. Hozzáteszem kölcsönre lenne az iPhoned, mert Neked tetszik álom mobilod és a gatyád is ráment, hogy olyanod legyen. Barátkoznál még vele?

2022. aug. 8. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen,barátkoznék,mert ez azt jelentené,hogy önálló gondolkodással megáldott ember,aki mer véleményt formálni és nem egy bólogató droid,akit csak arra tartanak,hogy nyalja az állítólagos barátai fenekét.
2022. aug. 12. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Azért az, hogy valaki a világ egyik felének ellent mondó másik felének a véleményét szajkózza még nem az önálló gondolkodás csúcsa. Ez inkább csak a másikkal nem törődésnek jele, nem az önálló vélemény alkotásnak.
2022. aug. 12. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó,tehát ha valaki a többségnek ellent mond,azzal meg kell szakítani rögtön a barátságot? Te is megéred a pénzed,Isten óvja a szerencsétlent, aki egy használati tárgyról véleményt mert alkotni a jelenlétedben.
2022. aug. 12. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 Szó sincs róla, nem is írtam ilyet. Korábbi válaszomban pont azt írtam, hogy a kérdezővel van a gond ha neki egy barátság csak ennyit ér.

Azt sem gondolom, hogy az Apple mánia többségi vélemény lenne. Még a prémium kategóriában is csak 60% körüli a piaci részesedésük, az összes mobil közt még kevesebb. Ezért írtam, hogy kb a világ egyik fele imádja, a másik fele meg fujjolja az iPhone-okat. Mindkettő pont ugyanolyan idióta divat.

Csupán arra reagáltam, hogy azt nem tartom valami nagy önálló véleményalkotásnak, hogy az egyik nagy divat helyett az azt utáló ellen-divathoz csatlakozol. Pláne, ha valaki értelmes vélemény ütköztetésre sem képes, csak beszólni a másiknak.

De egy barátságnak nem kéne ilyeneken múlni a - meg telefon márkájának egyáltalán nem kéne számítania.

#12 voltam, előtte meg #9

2022. aug. 12. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem barátkoznék olyannal, akinek ennyire fontos az, hogy milyen telefonom van.
2022. okt. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!