Barátkoznál olyannal aki letrágyázza a legújabb iPhoned?
#13 Szó sincs róla, nem is írtam ilyet. Korábbi válaszomban pont azt írtam, hogy a kérdezővel van a gond ha neki egy barátság csak ennyit ér.
Azt sem gondolom, hogy az Apple mánia többségi vélemény lenne. Még a prémium kategóriában is csak 60% körüli a piaci részesedésük, az összes mobil közt még kevesebb. Ezért írtam, hogy kb a világ egyik fele imádja, a másik fele meg fujjolja az iPhone-okat. Mindkettő pont ugyanolyan idióta divat.
Csupán arra reagáltam, hogy azt nem tartom valami nagy önálló véleményalkotásnak, hogy az egyik nagy divat helyett az azt utáló ellen-divathoz csatlakozol. Pláne, ha valaki értelmes vélemény ütköztetésre sem képes, csak beszólni a másiknak.
De egy barátságnak nem kéne ilyeneken múlni a - meg telefon márkájának egyáltalán nem kéne számítania.
#12 voltam, előtte meg #9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!