Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért zavarhatja a fiú barátom...

Miért zavarhatja a fiú barátomat ha néha pasikról beszélek neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom akivel nagyon jól kijövük. Néha mikor szóba hozom neki hogy ismerkedem, vagy randiztam valakivel, és elmesélem, nem szól hozzá, és látom hogy nem is érdekli a téma. Kicsit rosszul esik.

Szerintetek ez azért lehet mert tetszem neki? Nincs barátnője.

2022. aug. 4. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Vagy azért vagy nem azért. Lehet szimplán szar hallgatni a pasis sztorikat miközben ő meg egyedül van.
2022. aug. 4. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Egy pasit sosem fog érdekelni hogy hogyan és kivel pasizol ha csak nem meleg a srác.

Akármilyen jóban vagytok ezt a témát tartogasd a barátnőidnek. Egy fiúnak ez a téma mindig kellemetlen. Ők ehez nem tudnak hozzá szólni.

2022. aug. 4. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok. 40 éves. Ha engem valaki teljesen hidegen hagy, mint nő (azaz tényleg barátot látok benne max., semmi többet, semmi testi/fizikai/szexuális vonzalmat nem érzek iránta) akkor nekem beszélhet az illető a pasijairól (de akár a csajairól is - ha leszbikus, vagy biszexuális), az sem érdekel. Kb. annyira érdekel, mint a szomszédom, aki bár tömbházban lakik, de itt villog, rendszeresen teszi-veszi magát a Teslájával
2022. aug. 4. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
3. vagyok. Ha meg nem vagy számára közömbös, akkor meg nyilván fáj neki, de ezt valahogy puhatold ki (óvatosan), és ha ezt hámoztad ki a dologból akkor meg egyenesen vágj a közepébe, és mondd meg neki, hogy semmi esélye nálad.
2022. aug. 4. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk engem nőként sem érdekelnek, hogy milyen randija volt a barátnőmnek :D én sem szoktam sosem mesélni. Képzelem mennyire élvezheti egy pasi a folyamatos csacsogást erről...
2022. aug. 4. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem meleg a srác. Eddig bármiről el tudtunk beszélgetni. Ő is megosztotta velem már a randijait, mikor épp volt neki, és én szívesen beszéltem vele erről. Ha én mesélem neki az enyémet akkor próbál úgy tenni mintha érdekelné, de látom rajta hogy nem. Max annyit mond néha rá hogy "nahát", "az jó", de ennyivel el is intézi.
2022. aug. 4. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem a fiúbarátod, csak te raktad friendzone-ba.

És még a férfiak nem értik az utalásokat

2022. aug. 4. 14:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem raktam friendzone-ba. Volt barátnője a barátságunk alatt is. Akkor is amikor nekem nem volt barátom. Szép lány volt a barátnője.
2022. aug. 4. 15:42
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

Mert úgy van vel,ehogy pasiként csak ő érdekeljen.

Mégcsak föl se merülhessen,hogy esetleg példálózol mással,

meg, hogy úgy gondolja, minek neked másik pasival foglalkozni; amikor ott van ő, a férfi megtestesítője a te számodra.

Vagy féltékeny-típus,és akár kicsi az önértékelése;

Vagy pedig túl nagy az egója, hogy csak őt ajnározd.

Vagy van mégegy harmadik,hogy azt akarja mutatni;hogy rendben van az ő egója, önértékelése; de átesik a ló túloldalára a mutatásával; mert igazából kicsi az önértékelése. Nem tudja hol a határ,hol a mérték.

2022. aug. 4. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!