Miért nem lájkolják ismerőseim a nyaralós képeket ?
Miért kéne nekik? Nem kötelező.
És akkor mi van? Attól még nem lesz se jobb, se rosszabb az életed. A nyaralás élménye számít, nem az hogy facebookon ki lájkolja a képeidet.
20+ éves vagyok, de az ismerőseim nagy része kivan követve, mert nem érdekelnek. Ha mégis felbukkan valami a hírfolyamomban, ki is veszem, hogy a jövőben se lássam.
Kivéve a barátaim, és család. De mi évente párszor ha posztolunk.
Ahogy többen is utaltak rá, nem a like az élet, bár lehet, te többnek érzed magad attól... Márpedig ha ez így van, akkor komoly kisebbségrendiségi érzeted van, önértékelési gondod, amit mielőbb vizsgáltass ki.
Komolyan, úgy viselkedsz, mintha ezen múlna az életed... nem, nem vagy te 20+, max kamasz, ott kell "menőzni" a többiek előtt, hog lássák, nekem 8 millió like-om van, nem 7 millió... sok üresfejű ezen verseng, de életük meg egy nagy hazugság...
Ha az életedet hazugságként akarod megélni, folytasd csak ezt a like-hajkúrászást... Ha egyszer fel akarsz nőni (agyban), akkor ezt el kell hagyni...
Mert minek.
Minden nap több poszt van a nyaralásos képekkel, unalmas már.
És egész évben ez van. Húsvétkor, nyáron, télen, karácsonykor, mindig.
Én már meg sem nézem ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!