Írjak a volt legjobb barátnőmnek 2 hónap ghosting után?
Kedves Kérdező!
Sajnos nekem is rossz szokásom a ghostingolás, de dolgozom rajta, hogy ezt befejezzem.
Szerintem közeledj óvatosan. Írd le neki, hogy fejlesztesz magadon, és szeretnél mentálisan egészséges lenni. Írd le neki, hogyha nem akar, nem kell beszélnetek, azonban, ha készen áll rá, akkor bármikor írhat neked.
Így meghagyod neki a lehetőséget, hogy ő döntsön, te pedig addig is foglalkozhatsz a fejlődéseddel. Így nem érzi magát siettetve és kényszerítve sem.
És, ami szerintem a te esetedben a legfontosabb: Tanulj a már elkövetett hibákból és nézz rá az asszertív kommunikációra. Nem könnyű, de nagyon hasznos ilyen és más helyzetekben is.
Remélem tudtam segíteni.
- B.
Ezek után inkább akadj le róla, és hagyd, hadd élje a saját életét, ahelyett, hogy undorító módon újra meg újra visszamásznál hozzá.
Ha még szeret, akkor úgy veszi majd, hogy mégis szereted, reménykedni kezd és majd megint ott hagyod.
A mentális problémáidat meg sürgősen kezeltesd, mert magadon kívül mindenki mást is tönkreteszel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!