Jogos egy barátot elhordani mindennek csak azért, mert a nyaralás előtti nap mondja le a nyaralást?
Az, hogy nem megy el a nyaralásra, nem baj. De ha a más által kifizetett költségeket nem fizeti vissza, az elég nagy szemétség.
Én is hasonlóképpen jártam, egy túrát szerveztünk, én lefoglaltam mindent, kifizettem, aztán 2 naponta írogatom, hogy én átutaltam mindent, jó lenne, ha odaadná mindenki a részét. Az egyik most találta ki, hogy túl drága, nézni kéne olcsóbb szállást. Amikor volt 1 hónap a gondolkodásra, most meg már én kifizettem. Én egyébként nem hordtam el semminek egyiket sem, de többet nem szervezek semmit, majd mindenki lefoglalja magának amit akar.
Ha az ember magának foglal és az utolsó pillanatban közbejön valami, akár meg is halhat, akkor sem kapja vissza a pénzt.
Viszont egy másik barátommal úgy jártam, hogy a hétvégi programot utolsó nap lemondta. Semmi nem volt kifizetve, lefoglalva, így ezzel nincs is semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!