Elhanyagol a "legjobb barátnőm" , mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm összejött a bátyámmal és már hónapok óta gyakorlatilag nem is létezek számára. Rengetegszer van olyan, hogy a bátyámat 3-4 napig nem is látom, mert állandóan vele van. Próbáltam velük megbeszélni, de mindegyikük sz@rik rám magasról. Tudom, hogy el kellene engednem a barátnőmet, de túl fontos számomra. Szerintetek mit tegyek?
Előre is köszi ❤️
2022. júl. 7. 19:33
1/10 anonim válasza:
A szerelem ilyen. Mindent legyőz, beleértve a régi barátságot is. Igen intenzív hormonlöket. Nem tudsz mást tenni, mint tudomásul venni.
2/10 anonim válasza:
Meg odolom nem tudja veled megbeszélni a fiú ügyet. Hiszen épp a tesód az, lehet fura lenne ilyenekről beszélnie veled, hogy jaj a tesoddal tegnap tök jó éjszakánk volt...
3/10 A kérdező kommentje:
Már senki sem számít igazán nekik, szóval a végén 1 barátjuk sem marad. Azt még meg is értem, hogy velem nem tudja megbeszélni ezeket a dolgokat, de egy barátság nem csak ebből az egy témából áll, tehát ha csak ez lenne a gond, attól még nem kellene összeomlania mindennek
2022. júl. 7. 20:59
5/10 anonim válasza:
Második vagyok. Nem szép dolog persze, megértem, hogy rosszul esik. De azaz igazság, hogy a barátnőimmel a fő téma mindig is a fiúk voltak. Nem csak és kizárólag a fiúk, de sokszor igen és lehet úgy érzi most nincs miről beszélgetnetek, mert erről ami épp a legfontosabb neki, most nem veled akar vagy tud beszélni.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz, bár mi ezt a témát mindig teljesen elpoénkodtuk és egyáltalán nem ez volt a fő témánk. Már annak is örülnék ha hozzám szólna, de szerintem az se érdekelné ha nem írnék neki hónapokig
2022. júl. 7. 21:42
7/10 anonim válasza:
Akkor hagyd, nem könnyű tudom. Voltam mindkét oldalon. Volt, hogy egyszerűen elcsitult a barátság, volt, hogy harcoltam de már nem volt a régi. Engedd el.
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, persze ez így nehezebb, hogy immár a sógornőd. Ha nem is engeded el végleg, de fogadd el, hogy most ő már a sógornőd. Hagyd kicsit őket, foglalkozz a saját életeddel. Engem a tesómmal való kapcsolatom jobban aggasztana. Inkább azt próbáld helyre hozni.
9/10 anonim válasza:
Sógornő???? Ne röhögtess, nyisd ki az értelmező szótárt!
10/10 A kérdező kommentje:
Csak 17 éves, nem a sógornőm 😆 de köszi a tanácsot. A bátyámmal való kapcsolatom a legjobb volt, mindenki mondta is körülöttünk,hogy nem láttak még hozzánk hasonló testvérpárt, de ez már a múlt,hozzám sem szól, én pedig belefáradtam az egészbe.
2022. júl. 8. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!