Miért van ez így manapság?
Figyelt kérdés
Rengeteg embert látok itt is, más oldalakon akik magányosak, nincsen egyetlen barátjuk sem, ezek az emberek, hogy hogy nem találnak egymásra? Én is leveleztem pár ilyennel, de egy idő után megszakadt a kapcsolat, és nem én voltam az oka, ők nem írtak egy idő után.2022. júl. 6. 21:25
1/6 anonim válasza:
Attól, hogy nekem nincs esetleg senkim, meg hogy neked, az még véletlen sem jelenti azt, hogy kettönknek lenne közös érdeklödése vagy hogy szimpatikusak lennénk egymásnak!
2/6 anonim válasza:
Nekem van egy alapbetegségem, ami miatt inkább megszakítom a kapcsolatot szinte mindenkivel a csalódások elkerülése végett.
3/6 A kérdező kommentje:
Második, ez írd meg ha nem titok, milyen alapbetegség miatt?
2022. júl. 6. 23:30
4/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok de még online is ritka hogy valakivel egy hullámhosszon vagyunk ezért idővel unalmassá válhatnak a beszélgetések.
5/6 anonim válasza:
Azért van, mert magányra,barátságra nem online van szükség. Főleg akkor, ha megoldható a találkozás.
Nincs semmi, ami az élő beszélgetést pótolja,semmi!
Ezt kellene már végre megérteni a sok magányos embernek.Ja igen és nem eltűnni ha már beszélget valakivel..
6/6 anonim válasza:
5-ös: ebben csak félig van igazad, a magányos ember hol találkozzon másokkal? Vagy szerinted odamegy egy ismeretlen akárkihez, hogy magyányos vagyok, találkozni szeretnél veled? Szerinted erre hogy reagál bárki is? Mert hogy nem úgy, hogy OK, akkor legyünk haverok, az biztos.
Másrészt személyes találkozásnál még inkább beszükül a lehetséges kapcsolatok száma, illetve ugyanúgy megvan az (söt még inkább), hogy nincs semmi közös témájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!