Mi fér bele egy fiú lány barátságba? Honnantól jogos, hogy a párom féltékenykedik?
12: " semmiféle barátság nem fér bele"
Ezek szerint baráti kapcsolattól is tiltások vannak.
Mindenkinek mâs, van, akinek semmi. Egy fiú barátom volt barátnője még azt se szerette ha mâs fiúkkal jóban van, nem hogy lânyokkal
Amúgy meg féltékenynek lenni normâlis, csak nem mindegy, hogy milyen mértékben. Meg ha mâr régóta megvan a fiú barâtod az is mâs meg az is ha közben lett az, mikor mâr a pâroddal voltâl.
Igazából ha jobb a kapcsolatod akár lâny, akár fiú barâtoddal, mint a pároddal az mondjuk gâz. De ha a foú barâtodat ugyanúgy kezeled mint minden mâs barâtodat, nincs nemi megkülönböztetés akkor azerintem nincs baj. Jó nyilván öltözködni nem fogsz előtte 😅
Szerintem mély barátság 25+os embereknél már nem fér bele. Napi szintű írogatás, párkapcsolat kivesézése más ellenkező neművel, fényképek küldözgetése, flört, stb. Felszínes ismeretség igen.
Tizenévesek között más szabályok vannak.
17-es!
Persze, kapcsolatban vagyok, mellette vannak ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!