Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetnék kedvesebb a...

Hogyan lehetnék kedvesebb a barátaimmal?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezemre esik nem viccelődni dolgokkal, sokszor bunkónak tűnők, csúnyán beszélek. Nehezen mutatom ki, hogy szeretem őket.

És az a baj,ezt annyira megszoktam, nem tudom, hogy kezeljem.

Félek, hogy meg bántom őket valamivel, (történt már ilyen).

[Trollok kíméljenek, megoldást keresek a problémámra, nem a kellemetlen szavaitokat szeretném olvasni.]

2022. júl. 3. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne csináld, ennyi.
2022. júl. 3. 20:15
 2/3 anonim válasza:
100%
Hát ezt sajnos mindenhogyan magadban kell tisztáznod… mi ismeretlenül nem nagyon tudunk segíteni. Egyébként szerintem ha ilyen a személyiséged akkor ezt a barátaidnak tudni kéne és ha így szeretnek és elfogadnak nem biztos hogy jobb lenne attol hogy erőltetetten kedvesebb probalsz lenni. Persze ha ez csak mostanában baj és mindenképp valtoztatni szeretnel azt ajanlom hogy probalt meg mindig a masik ember helyzetebe kepzelni magad es gondolkozz mielott megszolalsz h vajon hogy fog esni az adott szemelynek ha ezt meg azt mondod.
2022. júl. 3. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem jön magadtól és természetesen, akkor írhat bárki bármit.
2022. júl. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!