Lett elege másnak is abból, hogy a barátai állandóan csak piálni akarnak?
Egy barátom van, kérdeztem hétvégén nem lenne-e kedve elmenni bringázni egyet, fürödnénk a tóban meg lazulnánk. Mondja most nem, inkább "pihenne", mert megy inni be és nem tudja mikor ér haza (hajnalban, gondolom).
A másik barátom meghívott hogy sütögessünk egyet, el is mentem hozzá. Persze piáztunk, de valahogy egyáltalán nem élveztem. Mintha ilyen 15 éves lenne úgy viselkedett amikor már kicsit ittas volt, először fel volt pörögve, aztán teljesen passzív lett, össze-vissza beszélt meg hülyeségeket akart csinálni.
27-29 éves korosztály. Most mit csináljak? Menjek inkább egyedül mindenhova? Szoktam, de nem nagyon élvezem már azokat se. Alig van olyan ember aki normális lenne és ne a pia meg a bulizás, semmirekellő haverokkal való lődörgés lenne az egyetlen a hétvégi programja lazításként. Nagyon szomorú vagyok. :(
Nekem más káros szenvedélyem van ami miatt eléggé egyedül vagyok....nem kötelező amúgy egyiket sem csinálni, de azt lásd be hogy ilyen programot inkább barátnővel érdemes csinálni, én is max inni-tépni járok össze a haverokkal pedig 29 vagyok.
Mit lehet mást csinálni? Elviszel egy szép túrára?...hát reflexből nem lenne a válasz érted. Kocsikázni még talán vagy valami de ezek ilyen magán jellegű programok inkább.
Hogy ezt barátnővel szokás csinálni, az egy ostobaság. Teljesen normális, hogy más dolgokat is csinálnál a piáláson kívül, hiába csak a barátod.
Valószínűleg vele nem fogsz, mert nem érdekli ez, nem ilyen életet él. Ismerkedj új emberekkel és menjél olyanokkal, akik szintén szoktak természetbe járni, bringázgatni, mozogni, sportolni. Úgyis elég káros, hogy csak 1 emberrel tartod a kapcsolatot.
Kezdésnek nézz körbe az fb eseményeken, vannak ilyen sportolós lehetőségek. Aztán bringás csoportokban, találkozókon, akár olyan helyeken ahol nem is gondolnád is találhatsz erre embereket (csak fel kell dobnod a témát).
Egyszerű, el kell kezdeni olyan közösségekbe járni ahol van közös érdeklődés. Ha nekem valaki azt mondja a túrára, hogy "kösz nem" akkor azt egyszerűen soha többet nem hívom és kész.
De például eljárok egyedül is, és kialakult társaságom, baráti köröm ezzel kapcsolatban, akik mindig kaphatóak valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!