Hogyan lehetne ezt folytatni?
Lehet teljesen idiótának fogok tűnni a kérdés alapján, de nehezen megy a barátkozás, mert sokszor félek, hogy csak zavarom a másikat eleinte.
De lássuk a történetet. Van egy ember, akivel egy egyetemre járok, más karra, sosem találkoztunk még, de amelyik szakot ő tanulja, az engem kifejezetten érdekel, ezért egyszer információ szerzés céljából ráírtam, akkor válaszolt is, kicsit beszélgettünk. Ez hónapokkal ezelőtt volt.
Nekem ő eléggé szimpatikus volt, szívesen barátkoznék vele ezért nem rég ismét ráírtam egy random kérdéssel, amire válaszolt is, de utána már csak megnézte az üzenetet és nem írt többet, valószínűleg nem azon gondolkozik, hogy mit írjon, mert már napok teltek el.
Gondoltam tisztáznám a helyzetet és leírnám neki, hogy azért "zaklatom", mert szimpatikus és szívesen megismerném, de nem tudom hogy mennyire lenne ez az egész kínos. Nagyon szorongós vagyok, nehezen kezdeményezek de próbálkozom ahogy tudok, viszont nem akarom azt sem, hogy teljesen hülyének nézzen.
Jó ötlet lenne leírni, hogy szimpatikus nekem vagy inkább valami mással próbáljam folytatni a beszélgetést?
Egyébként én megértem, hogy nem ír vissza, igazából egy szinte teljesen idegen vagyok és nem mindenki vevő arra, ha random kérdésekkel bombázzák olyanok, akiket nem ismernek, viszont bízom abban, hogy még nem vagyok neki ellenszenves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!