Mi fér bele a fiú-lány barátságba?
Kérlek lépjünk túl az olyan hozzászólásokon, hogy fiú-lány barátság nem létezik, meg hogy van akinél a csók és a szex is belefér. Szóval normális, nagyon jó barátságról beszélünk, úgy szeretem a lányt, mintha a hugom lenne. Online ismerkedtünk meg, nagyon jóba lettünk és elég jól ismerjük egymást de sajnos csak nagyon ritkán tudunk találkozni. Fél év után találkoztunk először, az ölelés természetes volt, de búcsúzáskor egy hosszú ölelés után puszit is adtam neki, de úgy tűnt hogy meglepődött. Ez már sok lett volna?
Nálad mi fér bele és mi nem?
Nem szeretnék vele félreérthető lenni.
Pont mint ami a fiú-fiúba vagy a lány-lányba.
Az ölelés is. Mert szerintem az ölelés köszönéskor vagy hasonló "eseményekkor" a két fiúéban is normális dolog. Fiú-lány baráságnál legalább nem néznek rátok furcsán.
Ennyi marhát...
Bezzeg megsértődni gondolom ha egy picit is sikerül,mikor megkérdezi xy hogy örülnél-e neki ha anyád mondjuk apád helyett más faszikkal menne el vakációzni...
Ha ő nem teszi,akkor te miért teszed?
Libsi retard
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!