Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Barátnőm pasiját nem kedvelem, mert kívülről látom,hogy kihasználja a csajt, csúnyán beszél vele és valamelyik nap elmondtam a barátnőmnek a véleményem, meglátásom róla de direkt kihangsúlyoztam,hogy ez maradjon közöttünk. Erre tegnap hallom,hogy ennek a barátnőmnek a pasija megutált , mert barátnőm nagyon ügyesen bemártott nála és elmondott a barátjának mindent. Nem mintha érdekelne, hogy a srác mit gondol rólam, de ez szerintem egy árulás volt barátnőm részéről2022. jún. 19. 07:50
1/5 anonim válasza:
Az, hogy hagyd a csajt a fenébe a szerinte kis tökéletes barátjával együtt. Jobb megszadabulni a pletykagepektok
2/5 anonim válasza:
Nm is a barátnőd, ő már csak a p...jával gondolkodik. Hagyd a fenébe.
3/5 anonim válasza:
Legalabb ő még nem az a tipus aki direkt kedves a párjával hogy aztán mas nők is kaparjanak utana.
A naiv pasikegbizhatobbak. Veled biztos nem fog kavarni. Ellenben más pasikkal akik megjatszák azt hogy milyen hűek korrektek a parjukhoz meg milyen rendes pasik, es jo benyomast keltenek a másik nemben...
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a barátnőd is kicsit úgy gondolja, ahogy te, és azért mondta el a barátjának, hogy változzon. Nem lehet?
5/5 anonim válasza:
Ez ilyen. Lehet h igazad volt, lehet h ezt a bnőd is tudja, lehet, h ezt fel is használta, és mondta a barátjának, h már te is észrevetted, stb. Nyilván oka van, h a pasival van, és biztos h ót is bántja, h csúnyán beszél vele a pasija. Talán elindítottál valamit, de az is lehet, ettől semmi sem fog változni, csak a srác eltiltja a csaját tőled, vagy megfenyeget, h szálj le a kapcsolatukról. Sztem jól tetted, h elmondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!