Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Élőben miért kedvesebb?

Élőben miért kedvesebb?

Figyelt kérdés

Adott egy nő és egy férfi. Elméletileg csak barátkoznak. A férfi eleinte minden egyes nap kereste a nőt, majd hirtelen eltűnt. Majd a sorsnak és a nőnek hála újból összetalálkoztak, felvették egymással a kapcsolatot. A férfi már nem nagyon keresi a nőt a találkozón kívűl értsd.írásban,mint eddig, a találkozót se sürgeti, de a nő, ha le akarna lépni hamar, ha véletlen találkoznak is , akkor folyamatosan marasztalja…így akár 3-4órát is együtt töltenek. Élőben mindig kedves, nyitott, humoros….írásban a nő azt érzi jobban tenné,ha nem is keresné a férfit. Összeségében elmondható a férfi nem keresi a nőt nagyon, azaz ritkán, de ha találkoznak teljesen máshogyan viselkedik,ill. a találkozót követő 1-2 napban is még lelkes, majd minden kezdődik elölről…sőt mindig mondja ,hogy fussanak még össze újra, aztán eltűnik. Felbukkan.Eltűnik.

Mit akar ez a férfi?

Teljesen összezavar.

2022. jún. 18. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Probáld az életed kevésbé az interneten élni, én se a mobil telefonom szeretném barátnőnek....
2022. jún. 18. 00:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, félreérted. Én nem szoktam nyomkodni, eleinte ő akarta ezt, ezért mentem bele…és nem állandó chatelgetésekre gondolok, hanem néha napján 1-1 üzenetre….
2022. jún. 18. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami oka van hogy honapok / hetek ota ezt csináljátok....
2022. jún. 18. 00:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Kb. 1 éve….
2022. jún. 18. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű hogy a pasi nem akar semmit csak nem akarja megbántani a nőt.

Ha egy pasit érdekel egy nő, akkor nem sz.arja le, és lelkes , keresi , találkozót szervez stb

Szerintem ez inkább olyan , hogy kedveli a nőt, meg elvan vele, ha már találkoznak akkor igyekszik normális lenni, meg jó hangulatú együtt töltött időt teremteni, de ennyi.

Ha egy pasi érdeklődik egy nő iránt azt nem lehet nem észrevenni és levakarni sem a pasit.

Viszont ha a nő nem keresi a férfit akkor kB meg is szűnne Szerintem a kapcsolat mivel a férfi lényegében le se sz.arja amúgy.

Szerintem felesleges erőltetni. Nagy előrelépés kétlem hogy lenne itt

2022. jún. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!