Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nemrég lettem jóban (hosszú story de élőben találkoztunk elsőnek szoval nem internetes barátnő) csak kis ideig beszélgettünk de nagyon aranyos volt meg en is tok kedves voltam vele aztán amikor hazaértem meg írta hogy majd átmehetek hozza meg hogy nagyon szimpi vagyok meg hogy majd ide oda elmegyünk. Aztán másnap meg irt hogy miujsag velem es a következő nap meg írtam neki h a héten lenne e kedve talizni es azt írta hogy nagyon tele van a hete szoval majd meglátjuk, de mindenkepp osszehozzuk. aztán meg megkérdeztem mizu vele es erre csak válaszolt nem kérdezte vissza hogy “veled?” es ennyi volt a beszélgetés. És azóta nem is beszéltünk. Szerintetek le akar koptatni vagy tényleg nem ér ra? Mit csináljak? Várjam meg amíg ő keres ?
2022. jún. 12. 21:38
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és amugy en is lány vagyok szoval semmi több nincs
2022. jún. 12. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Esetleg ha rákérdeznél?
2022. jún. 12. 22:30
 3/7 A kérdező kommentje:
És mit kérdezzek? nem szeretnék nyomulósnak tűnni…
2022. jún. 12. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Honnét tudod, hogy ő nem leszbikus? Lehet, hogy akart volna tőled többet is, és vagy rájött, hogy te nem vagy az, vagy összejött neki mással.
2022. jún. 12. 23:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Van barátja
2022. jún. 12. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ezt üzenném:

-írj ha ráérsz találkozni!

2022. jún. 13. 05:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát, nekem úgy tűnik, hogy nem értél rá akkor, amikor neki volt jó, cserébe ő sem fog ráérni.

Ez ilyen tini duzzogás.

2022. jún. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!