Van 4 lány akik folyton együtt vannak vagyis legjobb barátok 4-en és én szétt akarom őket válsztani. Úgy akarnám hogy van egy lány közöttük akit nagyon utálok és őt akarom ki közösíteni onnan és akkor én és az a 3 lány lennénk így négyen BFF-ek.?
Tudom csúnya dolog de akkor is.
Akit ki akarok onnan közösítenni az olyan beképzelt amúgy.
Ennyi ésszel hány éves vagy?
4-en barátok, te ha fejre állsz sem leszel köztük. Amúgy senki sem BFF, keress saját barátokat.
Aha, akkor kérdezek jobbat...
Megéri? :,D
Keress saját barátokat. Ne a más baráti társaságáz barmold szét. Ez nagyon nem a megoldás.
Te mit szólnál, ha így random valami idióta el akarna választani a barátaidtól? Na, ugye...
Egyébként kedvesem, nőjj fel... Ez a viselkedés utóljára 8 éves korunkban volt elfogadható....
(A helyesírásról nem is beszélve...)
Leírták már hogy hülye ötlet, amivel egyet is tudok érteni, viszont annyit talán érdemes még hozzátenni, hogy az életben nem lehetsz egyszerre patkány, ÉS ostoba. Ez a legrosszabb kombináció....
Ha már áskálódni és manipulálni akarsz, akkor legalább a saját fejedet használd, ne pedig másoktól kérj útmutatást.
Persze önmagában is rossz az, amit el szeretnél érni, de tanácsot kérni hozzá külön szánalmas.
Többmillióan élünk ebben az országban, csak találsz egy másik baráti társaságot amibe beleillessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!