Szerintetek szakítsam meg vele a kapcsolatot?
Nemrég összebarátkoztam egy sráccal, akivel olyan 15 évesen randiztunk még. Most 20 évesek vagyunk. Már egyikünk se szerelmes a másikba, csak barátok vagyunk, teljesen platonikus. Viszont amikor anno randiztunk, akkor ilyen tipikus kínos első tinirománc volt, én annyira zavarban voltam, hogy kábé meg se tudtam szólalni, ezért mindig ő keresett témát, de olyan szinten hogy már kiírt dolgokat, amiről dumálhatunk majd, hogy ne legyenek kínos csöndek. Emiatt csak olyan 5 naponta is beszéltünk, mert egyszerűen nem tudtunk miről annyira csöndes voltam, és kínosnak érezte volna gyakrabban beszélni, pedig szeretett volna.
Na én azóta már annyira félénk se vagyok, meg ugye nem is érzek már iránta semmit, ezért elég beszédes ember lettem. Amikor vele beszélek is mindig jól érzem magam, azt érzem, hogy full jók a beszélgetések, én is hozok fel témát, nem egyoldalú, stimuláló beszélgetések, kérdezgetek stb.
Viszont nemrég elszólta magát, hogy ő még mindig ugyanolyan nyögvenyelősnek érzi. Nemrég voltunk együtt kajálni (ahova én hívtam el), és elkezdte mondani, hogy hát tekintve hogy nem járunk egy helyekre, nem vagyunk egy baráti társaságban, neki nehezére esik témát találni, és ezért ír csak heti egyszer rám, mert így legalább elmesélhetjük, mi történt velünk, mert olyan kínosak a beszélgetéseink egyébként, és már nem tud mit mondani. Ez nagyon szarul esett, mert egy csomó közös dolgunk van így is, mindenféle dolgot csinálunk együtt, én is kezdeményezek, meg én már teljesen felszabadult voltam, de ezek szerint ez teljesen egyoldalú. Így hogy ezt elmondta teljesen elment az önbizalmam, és már nem akarok ráírni se, mert azt érzem hogy csak udvariasságból beszél velem, és nem is élvezi a beszélgetésket.
Egészen biztos nem erőltetem rá, ő is szokott beszélgetést indítani, de minek, ha ennyire erőltetettnek érzi? Teljesen összezavarodtam. Vannak más barátságai is de ott nem osztja be ennyire a dolgokat. Reménytelen ez a barátság, és inkább mondjam meg hogy ezt hagyjuk? Vagy hogy oldható meg
Tanácsot nem tudok adni.(szerintem nem lehet)
Én a helyedben nem keresném többet és ha nem
jelentkezik - elengedném.
Nem csinálnék látványos kapcsolat megszakítást, csak egyszerűen elengedném a dolgot. Én nem keresem őt, ő nem keres engem, oszt jóvan!
Különösen ebben a korban még nagyon nagyokat változunk ebből kifolyólag rövidebb szakaszon vezet együtt az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!