Vannak még valódi rocker nők?
Nem a gimis csajokra gondolok, hanem felnőtt rocker nőkre. Létezik még ilyen, vagy már csak 1000-ből 1 talán?
Olyanokra gondolok mint pl. Heike Langhans, Nicoletta Rosellini, inkább a dark (goth) vonal.
Aki kicsit is sminkeli magát sötétebbel, csizmát húz (de nem surranó), és általában nem színes ruhában jelenik meg, akkor elképzelhető hogy metál (és dark lelkületű) fan az illető, vagy ez sem "garancia"?
Minden második "alter" tini divatból pentagrammát hord..
#16 Nem kívánom megírni, de már átcsapott az irány másfelé úgy látom válaszadások tekintetében. Vannak hiányosságaim, tudom.
De arra gondoltam hogy azért van különbség viselet és viselet között, mivel valamilyen szinten tükrözi a viselője személyiségét. Vannak szélsőségek igen, és vannak a teljesen hétköznapi viseletet preferálók, de utóbbiaknál is azért nyilván valamilyen szinten látszik hogy milyenek is lehetnek.
Átfogalmaznám a kérdésemet, tehát a kérdésben említett két énekes lelkületével - ami rajtuk nyilván a banda miatt látszik is - bíró hölgyek vannak-e (még)?
Lehet-e ilyen nővel még találkozni? Vagy akár csak hasonlóval, aki fogékony rá, nem utasítja el csípőből ezt a témát?
"vannak a teljesen hétköznapi viseletet preferálók, de utóbbiaknál is azért nyilván valamilyen szinten látszik hogy milyenek is lehetnek"
Miért nyilván? Rajtam pl. a legtöbb munkanapon egyszínű egyberuha és balerina/loafer cipő van. Nem tudom ebből mit szűrnél le milyen vagyok. :D
Most már engem is érdekel a korod, mert szerintem 20 éves kor alatt szokás ennyire túllihegni a külsőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!