Mit kezdjek a haverommal, hogy világosítsam fel?
Huszonéves vagyok, van egy kisgyermekem, elváltam.
Mivel anyagilag nem jövünki ki sehogy, valószínűleg külföldre kellene kimennem ideiglenesen.
Estin tanulok jelenleg, amit tudok a környéken elvállalom.
Van egy gyermekkori haverom” akinek tetszem, (gondolom..) sokszor kisegített már anyagilag is, még élőben nem találkoztunk. (Külföldi)
Nagyon szeretem a személyiségét, én is viszont segítek neki amiben tudok. Van párkapcsolatom, igaz még eléggé az elején vagyunk a dolognak. Neki is van párkapcsolata. (Több éves)
Piszkál a találka miatt, és egyszer szeretném is meglátogatni, lehetőleg most nyáron egy 3 napra. Viszont, tudja hogy normális munkahelyet akarok, külföldön látom jelen esetben jónak. Felajánlotta hogy költözzek ideiglenesen hozzá”, egymás mellett laknánk, másik házban. (Több is van neki)Tudna munkát is intézni mert cégvezető kint, bármikor felvenne.
Viszont, én nem szeretném hogy bármi olyan történjen amire gondolhat”..... barátnőjét is nagyon szeretem! Viszont aggaszt hogy legutóbbi beszélgetésünknél ő többet akart volna mutatni a kamerán.... Soha, semmilyen jelét nem adtam hogy ÚGY érdeklődnék iránta, és ő sem. Most viszont megijesztett, nem tudom hogy állíthatnám le, hogy normálisan viselkedjen mint régen’. És hogy ne lásson bele többet. Nem akarom megbántani sem. Végig hivatkoztam a barátnőjére, akkor ideiglenesen normálisabb lett.
Aki volt hasonló helyzetben, adna tanácsot?
#4:
Nekem is vannak olyan haverjaim akiket ismerek már 10-15 éve és még nem találkoztunk. A legjobb lány barátommal is 10 év után találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!