Örülnek a hízásomnak?
Barátnőim között mindig én voltam a "jócsaj". Ez nagyképűnek hangzik, nem én mondtam magamról, ők rólam. Az utóbbi időben egy gyógyszer miatt feljött rám pár kiló, nem sok, kb 5-10, és olyan érzésem van, mintha erre próbálnának rátenni egy lapáttal. Hiába mondom, hogy light kólát kérek, simát rendelnek nekem. Ha mekizünk, akkor lebeszélnek a salátáról, hogy ne fogyózzak.
Volt egy esemény, amire elegánsan kellett felöltözni, és alig fértem bele a ruhába, egész végig attól féltem, hogy szétszakad rajtam. És pont ezen alkalommal dicsérgettek a barátnőim, pedig korábban soha nem szoktak.
Olyan érzésem van, mintha akarnák, hogy husi maradjak. Lehetséges, hogy így szebbnek érzik magukat, hogy én kevésbé vagyok csinos mellettük?
Lehet, hogy szerintük tényleg jobban állt a ruha. Persze a te testedről van szó, ha rosszul érzed magad a pluszkilókkal, valószínűleg te nem fogod így látni.
A barátnőid szándékait nem ismerhetjük, lehet, hogy csak azt akarják, hogy ne sanyargasd magad, vagy ilyesmi.
Mekibe ne menjel. Asvanyvizen kivul mast ne igyal.
A szepseg relativ. Nem irtad,hany kg es milyen magas vagy.
De a leirasod alapjan hazudnak!! Karorvendok.
Azért 10kg elég sok :D és igen, a történtek alapján van benne valami kárörvendés is szerintem, hogy most már így "te is közéjük tartozol".
Az 5-ösnek pedig teljesen igaza van, vízen, cukormentes teán, és kávén kívül bármi mást inni hülyeség.
Szerintem kérdezz meg mást is, aki így is és úgy is látott. Mi nem tudhatjuk, csak találgathatunk. Vagy tegyél fel régi és új képet, ha annyira érdekel a dolog, és akkor tudunk mustrálni, hogy melyik a jobb.
Vannak irigykedő barátnők, de lehet az is, hogy eddig kórosan vékony voltál, és most jól áll a pár kiló plusz, és talán egy picit nagyobb ruha kéne, vagy jó a mostani, csak te vagy túl szorongó.
Annyi lehetőség van, nem tudhatjuk, mi az igazság.
Valaki elég jól leírta: ásványvizet igyál, ne kólázz. A cukormentes is hízlal még akkor is, ha kevesebb kalória van benne, csak közvetlenül, mert fokozza az étvágyat, meg amúgy is tök egészségtelen, ahogy minden mekis kaja kb. a salátán kívül.
Az viszont nem szép, és intő jel, hogy nem tisztelik a határokat, beleszólnak, hogy mit egyél, mit igyál, mást adnak, mint kérsz, rábeszélnek. Ha arról lenne szó, hogy eddig gázosan sovány voltál, és most jobban néznél ki, akkor oké a dicséret, meg esetleg mondanák, hogy aggódtak érted, stb. de akkor se tukmálnának. Ez nagyobb eséllyel szól az irigységről, ill. valami mostani kárörömről, viszont akkor gondold át a barátságot.
10 kg az - hacsak nem alultápltként indultál - sok.
Nekem 56-55 kg a normális súlyom, de voltam tízzel több, és nem néztem ki jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!