Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Örülnek a hízásomnak?

Örülnek a hízásomnak?

Figyelt kérdés

Barátnőim között mindig én voltam a "jócsaj". Ez nagyképűnek hangzik, nem én mondtam magamról, ők rólam. Az utóbbi időben egy gyógyszer miatt feljött rám pár kiló, nem sok, kb 5-10, és olyan érzésem van, mintha erre próbálnának rátenni egy lapáttal. Hiába mondom, hogy light kólát kérek, simát rendelnek nekem. Ha mekizünk, akkor lebeszélnek a salátáról, hogy ne fogyózzak.

Volt egy esemény, amire elegánsan kellett felöltözni, és alig fértem bele a ruhába, egész végig attól féltem, hogy szétszakad rajtam. És pont ezen alkalommal dicsérgettek a barátnőim, pedig korábban soha nem szoktak.

Olyan érzésem van, mintha akarnák, hogy husi maradjak. Lehetséges, hogy így szebbnek érzik magukat, hogy én kevésbé vagyok csinos mellettük?

2022. máj. 13. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Önbizalom hiányos vagy a barátnőid pedig tipikus kamu barátok. Jobban jársz egy normális fiú baráttal.
2022. máj. 13. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szerintük tényleg jobban állt a ruha. Persze a te testedről van szó, ha rosszul érzed magad a pluszkilókkal, valószínűleg te nem fogod így látni.

A barátnőid szándékait nem ismerhetjük, lehet, hogy csak azt akarják, hogy ne sanyargasd magad, vagy ilyesmi.

2022. máj. 13. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
1: fiú haverokkal figyázni kell ha szép lány vagy mert ugyan olyan kamuk szoktak lenni csak még meg is akarnak dugni.
2022. máj. 13. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Hat 5-10kg azert sok 😀 kiveve ha palcika voltal. Lehet nekik jobban tetszik ugy vagy igy szebbnek erzik maguk. Kerdezd toluk...
2022. máj. 13. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Mekibe ne menjel. Asvanyvizen kivul mast ne igyal.

A szepseg relativ. Nem irtad,hany kg es milyen magas vagy.

De a leirasod alapjan hazudnak!! Karorvendok.

2022. máj. 13. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

Azért 10kg elég sok :D és igen, a történtek alapján van benne valami kárörvendés is szerintem, hogy most már így "te is közéjük tartozol".

Az 5-ösnek pedig teljesen igaza van, vízen, cukormentes teán, és kávén kívül bármi mást inni hülyeség.

2022. máj. 13. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezz meg mást is, aki így is és úgy is látott. Mi nem tudhatjuk, csak találgathatunk. Vagy tegyél fel régi és új képet, ha annyira érdekel a dolog, és akkor tudunk mustrálni, hogy melyik a jobb.

Vannak irigykedő barátnők, de lehet az is, hogy eddig kórosan vékony voltál, és most jól áll a pár kiló plusz, és talán egy picit nagyobb ruha kéne, vagy jó a mostani, csak te vagy túl szorongó.

Annyi lehetőség van, nem tudhatjuk, mi az igazság.

Valaki elég jól leírta: ásványvizet igyál, ne kólázz. A cukormentes is hízlal még akkor is, ha kevesebb kalória van benne, csak közvetlenül, mert fokozza az étvágyat, meg amúgy is tök egészségtelen, ahogy minden mekis kaja kb. a salátán kívül.

Az viszont nem szép, és intő jel, hogy nem tisztelik a határokat, beleszólnak, hogy mit egyél, mit igyál, mást adnak, mint kérsz, rábeszélnek. Ha arról lenne szó, hogy eddig gázosan sovány voltál, és most jobban néznél ki, akkor oké a dicséret, meg esetleg mondanák, hogy aggódtak érted, stb. de akkor se tukmálnának. Ez nagyobb eséllyel szól az irigységről, ill. valami mostani kárörömről, viszont akkor gondold át a barátságot.

2022. máj. 13. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:

10 kg az - hacsak nem alultápltként indultál - sok.

Nekem 56-55 kg a normális súlyom, de voltam tízzel több, és nem néztem ki jól.

2022. máj. 15. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!