Hogyan barátkozzak, hogy ne értsék félre?
Szia,
Ha a helyedben lennék, akivel a legjobb kapcsolatban lennék az osztályban, elhivnám egy sulin kívüli programra de úgy mondanám h "lenne kedved, mint barát...."
Es ha ő gondolom jól érzi magát akkor lehet ő is el fog hívni, így szerintem ki lehet hozni egy szorosabb fiú lány barátságot,
Remélem tudtam segíteni
Ha nagyon szeretnék egy fiú barátot akkor tovább próbálkoznék, azzal amit le írtam,
De,
Ez esetben ha már ez előfordult akkor meg mondanám neki már először h "figyu jó haverom vagy lenne kedved egy mélyebb barátságot kialakitani.."
Tudod, 2x éves vagyok és amire gondolok azt én szó szerint ki mondom, ha valaki tetszik akkor is meg mondom, ha valami nem tetszik azt is...
Rá jöttem, hogy senki véleménye nem érdekel nekem is jól jönne 1-2 barát mivel nekem nincs senkim.
De ha vissza gondolok ezekre az időkre amikor volt, elég rossz volt, volt aki azt is meg akarta mondani milyen ruhát vegyek meg! Ha nem akarod neki egyből így közölni, megértem! De ha közlöd vele, vagy akár kivel bármit, soha ne band meg!
7 éve tetszik egy fiú, osztalytarsak voltunk, és én igen is be vallottam neki h 7 éve tetszik! Ha meg halok, legalább tudni fogja! Sose voltunk együtt sose volt kozunk egymáshoz
Az a helyzet, hogy sajnos nem igaz az a dolog, amit annyi lány gondol, hogy a (hetero) fiúk valódi barátok lehetnek, mert bizony mindegyik, akit annak gondolsz igazából az ún. "barátzónában" van, azaz csak egy apró jelre vár, hogy a szex felé tolja el a barátság/haverkodás mércét.
Ez a való világ, és erre te is kezdesz rájönni. Sok csaj, akiknek inkább barátnői és néhány fiú barátja vagy haverja van, gondolja másként, de az igazság az, hogy nem létezik fiú-lány barátság, mert a szex közbeszól MINDIG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!