Ha letíltok valakit Fb-on, akkor már nem tudom visszaállítani, vagy újrajelölni őt? Mert eltűnt nekem teljesen, rá se tudok keresni, akit én letíltottam.
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 14:45
1/9 anonim válasza:
Ha letiltasz valakit, felkerül egy listára. Addig nem is fogod őt megtalálni a keresőben, amíg arról a listáról le nem veszed. Viszont, ha tiltasz valakit, úgy tudom az ismerőseid közül is törlődik.
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok
Itt keresgélj:
Beállítások-->Tiltás
3/9 anonim válasza:
Beállítások >> Blocking >> Block users >> see your blocked list
Itt tudod unblockolni őket.
Magyarul nem tudom mi a menüpontok neve, de a beállítások között csak megtalálod.
4/9 A kérdező kommentje:
De hol lehet ezt a listát megtalálni, hogy levegyem? Köszi
2022. máj. 10. 14:49
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm sikerült is! :)
2022. máj. 10. 14:57
7/9 anonim válasza:
Ha te letiltasz valakit, akkor az ismerős viszonyotok is örökre törlődik és rákerül a te adatvédelmi beállításaid tiltólistájára.
De ha téged tilt le valaki, akkor fordított esetben terád is ugyanez a sors vár.
9/9 anonim válasza:
Na a 7-es válaszolót miért pontoztátok le?
Hát az az igaz, amit a 7-es is írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!