Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem barátkozik velem senki?

Miért nem barátkozik velem senki?

Figyelt kérdés

Soha senki sem barátkozik velem :(

27/F

2022. máj. 8. 09:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok roma!

Kolegákhoz mentem oda régebben.

2022. máj. 8. 11:10
 12/22 anonim válasza:
Tehát múltbeli csalódásaidból és hibáidból nem tanulsz, inkább itt panaszkodsz ahelyett, hogy magadon javítanál. Gondolkodj el azon, hogy miért nem tartanak mások kellemes társaságnak, és igyekezz ezeken változtatni. Lehetetlen, hogy a majdnem 8 milliárd élő emberből senki számára ne legyél ideális barát/partner.
2022. máj. 8. 11:19
 13/22 anonim ***** válasza:
A 9-es kommentedben meg is adtad a választ: azért, mert nyomulsz. A barátságos viselkedés nem azt jelenti, hogy tapadsz az emberekre.
2022. máj. 8. 11:21
 14/22 A kérdező kommentje:

Persze, persze, ha barátkozol, az a baj, ha nem akkor az... ezért leszek öngyilkos.

Milyen 8 milliárd? Itt vidéken nem lehet ismerkedni :(

2022. máj. 8. 12:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Ezzel a stílussal éshozzáállással csak elrémíted az embereket.

Arra nem válaszoltál, hogy mi a hobbid és milyen körökben mozogsz.

2022. máj. 8. 13:10
 16/22 A kérdező kommentje:
Gyárban dolgozom és senki se barátkozik velem!
2022. máj. 8. 13:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Mert nem adsz a másik embernek értéket.

Legyen különleges személyiséged. Vagy legyél humoros vagy érdekes vagy aki sokat tud szakmájában vagy aki szép stb.

De igazából ezek sem lényeges dolgok.

Az a lényeg hogy te menj oda az emberekhez és kérdezd meg őket.

2022. máj. 8. 14:46
 18/22 anonim ***** válasza:

"Persze, persze, ha barátkozol, az a baj, ha nem akkor az... ezért leszek öngyilkos."

És szerinted ha azzal zsarolod a környezeted, hogy öngyilkos leszel, ha nem barátkoznak veled, akkor jobban fogbak bírni?

2022. máj. 8. 15:00
 19/22 anonim válasza:
Egyértelműen komoly problémája van a kérdezőnek, ne vámpírkodjatok már, mert akkor ti is hozzájárultok a problémájához. ( Nem minden válaszolónak írtam ezt. ) Ő azon gondolkozik amin, ha ilyet kiír nagyon komoly lehet a baja, nem jó amikor ilyenre amolyan keselyű válaszok vannak.
2022. máj. 9. 16:46
 20/22 anonim válasza:
Valószínűleg messze élsz kérdező így emiatt se tudna veled barátkozni olyan aki ezen az oldalon van, szóval szerintem neked kellene vagy a hozzáállásodon, vagy a környezeteden változtatni. Tudom, hogy nem nagy segítség ez, de legalább én próbálok valami értelmes tippet adni. Csak te segíthetsz magadon leginkabb.
2022. máj. 9. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!