Tehát múltbeli csalódásaidból és hibáidból nem tanulsz, inkább itt panaszkodsz ahelyett, hogy magadon javítanál. Gondolkodj el azon, hogy miért nem tartanak mások kellemes társaságnak, és igyekezz ezeken változtatni. Lehetetlen, hogy a majdnem 8 milliárd élő emberből senki számára ne legyél ideális barát/partner.
2022. máj. 8. 11:19
13/22 anonim válasza:
A 9-es kommentedben meg is adtad a választ: azért, mert nyomulsz. A barátságos viselkedés nem azt jelenti, hogy tapadsz az emberekre.
2022. máj. 8. 11:21
14/22 A kérdező kommentje:
Persze, persze, ha barátkozol, az a baj, ha nem akkor az... ezért leszek öngyilkos.
Milyen 8 milliárd? Itt vidéken nem lehet ismerkedni :(
2022. máj. 8. 12:33
15/22 anonim válasza:
Ezzel a stílussal éshozzáállással csak elrémíted az embereket.
Arra nem válaszoltál, hogy mi a hobbid és milyen körökben mozogsz.
2022. máj. 8. 13:10
16/22 A kérdező kommentje:
Gyárban dolgozom és senki se barátkozik velem!
2022. máj. 8. 13:23
17/22 anonim válasza:
Mert nem adsz a másik embernek értéket.
Legyen különleges személyiséged. Vagy legyél humoros vagy érdekes vagy aki sokat tud szakmájában vagy aki szép stb.
De igazából ezek sem lényeges dolgok.
Az a lényeg hogy te menj oda az emberekhez és kérdezd meg őket.
2022. máj. 8. 14:46
18/22 anonim válasza:
"Persze, persze, ha barátkozol, az a baj, ha nem akkor az... ezért leszek öngyilkos."
És szerinted ha azzal zsarolod a környezeted, hogy öngyilkos leszel, ha nem barátkoznak veled, akkor jobban fogbak bírni?
2022. máj. 8. 15:00
19/22 anonim válasza:
Egyértelműen komoly problémája van a kérdezőnek, ne vámpírkodjatok már, mert akkor ti is hozzájárultok a problémájához. ( Nem minden válaszolónak írtam ezt. ) Ő azon gondolkozik amin, ha ilyet kiír nagyon komoly lehet a baja, nem jó amikor ilyenre amolyan keselyű válaszok vannak.
2022. máj. 9. 16:46
20/22 anonim válasza:
Valószínűleg messze élsz kérdező így emiatt se tudna veled barátkozni olyan aki ezen az oldalon van, szóval szerintem neked kellene vagy a hozzáállásodon, vagy a környezeteden változtatni. Tudom, hogy nem nagy segítség ez, de legalább én próbálok valami értelmes tippet adni. Csak te segíthetsz magadon leginkabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!