Ilyen létezik szerintetek?
Létezhet, mindenkinek megvan a múltja és az erősen befolyásolja mire hogyan reagál. Ezek sokszor automatikus dolgok, de ha már ennyien mondták neki, minimális tudatossággal azért feltűnhetne számára.
Ettől még lehet a barátod kamuzott és csak le akart rázni megint, azt nem tudni. Ne erőlködj ennyire, főleg hogy lesz-r magasról. Alapból se jó ha fojtogatod a másikat, úgy viselkedsz a másikkal mintha kisgyerek lenne.
A megbecsülés nem éppen olyan dolog, amit elfelejt az ember hogy hoppá.
Ahogy azt sem tudod elfelejteni, hogy szeretsz valakit.
Neki te nem vagy fontos. Ha érezné, hogy akar téged, keresne.
"Manapság mindenki szeret a mögé bújni, hogy semmiről sem tehet, pedig de"
Pedig ez tényleg olyan dolog, amiről nem tehet. Nem tartja fontosnak a kérdezőt, nem szereti, nem érdekli. Mit tehetne ez ellen? Vagy kialakul benned, hogy fontos lesz valaki, vagy nem. Ezt kierőszakolni nem lehet.
Értelek, tényleg félreértettem.
Szerintem nehéz kimondani valakinek a szemébe, hogy bocsi, nem szeretnék a barátod lenni.
A másikat is védjük vele, hogy hátha jobb ezt csendben leépíteni meg persze magunkat is, nem akarunk konfrontálódni.
Szavak vs tettek.
Én már megtanultam...
Senki után ne fuss. SENKI után. Ha kellesz, megtartanak és keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!