Valaki miért ragaszkodik a màsikhoz túlsàgosan baràtsàgban?
Figyelt kérdés
Nem férfi-nő baràtsàg.Egy ideje baràtkozunk és rendben lenne az illető.De mostanàban kicsit sok programra lenne igénye.Kicsit rosszabb passzban is van.Szerintem magànyos is.Eléggé egy hullàmhosszon vagyunk.Intelligens,tanult személy,komoly hivatàsa van, jól ellehet vele beszélgetni,időt tölteni.Vannak màs ismerősei,baràtai is.Az az érzésem vele kapcsolatban,hogy ő több kapcsolódàst igényelne màsokhoz.Mondta egyszer egy baràtnőjével màr tíz napja nem talàlkozott màr nagyon vàrja a talàlkozót,hiànyzik neki.Az is lehet menne programokra azért javasolja.Egyedül nem szeret menni.Nem csak magàval van elfoglalva,figyelmes,érdeklődik màsok irànt is.Kicsit túl ragaszkodónak érzem.2022. máj. 2. 21:14
11/16 anonim válasza:
Én ettől még féltelek a saját hibáimból tanulva
12/16 A kérdező kommentje:
11-es konkretan milyen hibakra gondolsz?
2022. máj. 2. 22:02
13/16 anonim válasza:
Sokszor estem bele hasonlo csapdakba…aztan vegul ott maradtam egyedul :) amint kapcsolatuk lett
14/16 A kérdező kommentje:
13.ez bennem is motoszkal...
A masik az ilyen baratsagok mondhatni lelkitarsi kapcsolatok az esetek tobbsegeben nem tartosak...kiveve,ha kozos idealokert kuzdenek,ami szinten nem kizarhato,mert mindketten erosen spiritualis beallitottsaguak vagyunk,de ez nem biztos hogy igy lesz.Ijeszto a nagy hasonlosag kozottunk es egy ilyen baratsag vege nagyon fajdalmas lenne es benne van a pakliban,sot biztosan a masik fel erre nem ugy gondolna ha epp lenne tarsa ki tudja mi maradna a baratsagbol? Lehet ezert is ejt gondolkodoba ez a ragaszkodas a reszerol
2022. máj. 2. 22:22
15/16 anonim válasza:
A barátságoktól nem kell sokat várni, bele kell kalkulálni, hogy tart, ameddig tart, de addig legalább van. Én már nem sértődnék meg, ha otthagynának, tudomásul venném, hogy az illetőt másfelé vitte az útja.
16/16 A kérdező kommentje:
15 igen,de mindenkepp fajdalmas tud lenni.De jol irod a kulcs az elvaras,ezert is nem rossz a hatarszabas a kapcsolatokban.
2022. máj. 2. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!