Hogy írhatnék rá egy lányra?
Figyelt kérdés
Évfolyamtásam volt,de lehet gimiben osztálytársak leszünk.Ezt nem tudom még.A lényeg hogy szeretném megismerni de mar többet ugye nem járunk suliba mert jönnek a vizsgák.(fontos tudni hogy mindketten lányok vagyunk)Mindig figyeltem es ő is egyedül volt mint én,de valamiért féltem közelíteni hozzá.És inkabb írással kezdeném de nem tudom hogy kéne egyáltalán2022. ápr. 30. 12:53
1/1 anonim válasza:
Ha évfolyamtársak voltatok, akkor valamilyen sulival kapcsolatos téma jó kindulás lehet, pl. kérdezhetsz tőle valamivel kapcsolatban vagy érdeklődhetsz nála valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!