Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek a dagadtsag miatt...

Szerintetek a dagadtsag miatt kirekeszthetnek valakit?

Figyelt kérdés
Foiskolan az osztalytarsaim kozul egy fiatal csinos holgybe vagyok szerelmes, de kezdetben meg jol alakultak a dolgok, miutan tobb osztalytarsam is ezzel kikozositve megalaztak, ezutan szexualisan megtagadott ,ez meg ertheto is, es azota azt mondogatja , h szerelmileg nem vagyok erett, es ahhoz tok elmebeteg vagyok.. Azota ki vagyok kozositve..

2022. ápr. 29. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Bármilyen okra hivatkozva kiközösíthet egy csoport. Ha jól értem itt nem a súlyod a probléma, hanem a csaj azt terjesztette, hogy elmebeteg vagy.

Nem tudjuk miket csináltál, ezért ezt nem tudjuk kommentálni.

2022. ápr. 29. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt igen, nagyon csúnyán tudnak bánni a kövér emberekkel. Másrészt én elkövettem azt a hibát, hogy túlzott jelentőséget tulajdonítottam a túlsúlyomnak és nem figyeltem oda más problémáimra, miközben nálam nagyobb darab, de jobban kommunikáló, szociálisabb emberek sokkal inkább érvényesülni tudtak.
2022. ápr. 29. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos igen,még akkor is, ha az egyén nem tehet róla
2022. máj. 7. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2022. máj. 8. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!