Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ebből melyik szinűt adnád egy...

Ebből melyik szinűt adnád egy 11 és egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Ajándéknak szánom

[link]

2022. ápr. 29. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

Arra nem gondoltatok hogy talán a kérdező is tizenéves, és mivel neki tetszenek ezek a gyűrűk (?) úgy gondolja hogy biztos a barátnőjének/a barátnője húgának/az unokatesóinak is tetszenének?

Kövezzetek meg, de nekem is tetszettek az ilyen jópofa, aranyos, színes dolgok tizenévesen. Ahogy a mai tizenéveseknek is. Sokan plüsst vettek egymásnak a barátnőim közül amikor ennyi idős voltam. Mondjuk engem a plüssök pont nem hoztak lázba, de a többiek szerették őket, és rendben is volt ilyen korban.

Szerintem hadd legyenek gyerekek amíg lehet, ne toljuk már őket a túl elhamarkodott felnőttkor felé. Ha meg arról olvasunk hogy egy tizenéves gyerek cigizik, iszik meg szexel, akkor meg azon vagyunk kiakadva.

2022. ápr. 29. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Inkább ne ragozzuk tovább, ez már kínos.
2022. ápr. 29. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Nekem ezek közül a zöld és a rózsaszín tetszik. Lehet, hogy sok tinédzser nem értékelné túlságosan ezeket a gyűrűket, de a jó szándék a fontos, amivel a Kérdező az ajándékokat adná. Nem kellene ennyire leszólni. Egyébként is, lehet, hogy a két lánynak pont tetszene az ilyesmi. Tehát, ha ezeket a gyűrűket szeretnéd adni, akkor a kisebb lánynak talán a rózsaszín, a nagyobbnak pedig talán a zöld tetszene.
2022. ápr. 30. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!