Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnám ezt lezárni magamban?

Hogy tudnám ezt lezárni magamban?

Figyelt kérdés

Volt egy barátságnak tűnő kapcsolatom, vagyis nekem az volt, a másik személynek ez kevésbé. Először elzárkóztam ez elől, hogy barátságot alakítsák ki a munkahelyen, de megtörtént. Majd teltek a hónapok évek és én munkahelyet váltottam. Amikor elmentem onnan megszüntette velem a kontaktott, ami szörnyen esett. Ő máshol is dolgozott korábban, azokkal a személyekkel mai napig tartja a kapcsolatot de velem azonnal megszüntette és nem értem az okát.

Azt gondolom emiatt, hogy én nem voltam elég jó, kevesebbet értek vagy csak kihasznált, de a tettei a múltban nem ezt igazolja, lehet csak jól tudta megjátszani magát... 🤔

És ezen gondolkodok még mindig és gyötröm magam emiatt. Ne értsetek félre nem sajnáltatni szeretném magamat, csupán keresem a válaszokat. Én utána később is próbáltam kommunikálni (nem erőszakosan/nyomolusan) vele, de elkezdett ignorálni egy idő után.

2022. ápr. 29. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Gyakori, ha amunkahelyváltással megszűnnek kontaktok. Nem mindenkinek van arra ideje és energiája, hogy a régi barátságokat ápolja és fent tartsa, egy dolgozó embernek ezért változnak a barátai, mert kényelmesebb azokkal baráti kapcsolatot kialakítania, akik helyben vannak.

Mindig azon a helyen alakíts ki baráti kört, ahol vagy és legyél tisztában azzal, hogy ők is elmehetnek, te is elmehetsz így a baráti köröd tagjai is cserélődhetnek.

Ez természetes dolog és se fájdalmat se haragot nem kell érezned emiatt.

2022. ápr. 29. 00:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is normális. Nagyon mély kapcsolat nem lehetett, ha egy csettintésre megszűnt. Valószínűleg csak jól elvoltatok, megosztottatok egymással dolgokat, de nem több.

Gondolom nem nagyon nyitsz mások felé, nem ismersz meg új embereket, azért ragadsz ennyire bele. Barátkozz, járkálj el helyekre, beszélgess másokkal. Akik szimpatikusak, cserélj velük kontaktot és találkozgass velük. Ne függj ennyire egy embertől.

2022. ápr. 29. 03:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam egy régi baráttal, aki később csak egy kíváncsi ismerős lett. Hazudott ígéretet megszegett hazugságspirálba keveredett és hitegetett. Szándékosan megtévesztett, félrevezetett és átvert hónapokon át. így derült ki róla, hogy megfelelési kényszeres patológiás hazudozó. Pszichiáter kollegám diagnosztizálta.
2022. máj. 2. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!