Irjak rá a crushomra?
Figyelt kérdés
Annyi az egesz tortenet hogy tetszik nekem egy lany azt hittem hogy az erzes kolcsonos legalabbis biztos vagyok benne hogy kolcsonos volt mert o keresett eloszor. De elmondtam neki mit erzek iranta o erre azt mondtha hogy neki mas tetszik es hogy a baratja kiakadt ram. Szerintetek irjak ra lehet ebbol normalis beszelgetes es lehetunk fiu lany baratok. Vagy baj lesz belole a baratja miatt?2022. ápr. 22. 19:43
1/6 anonim válasza:
Ha ráírsz, akkor azt választékosan és ékezetekkel tedd!
3/6 anonim válasza:
Minek? Van barátja és nem barátkozni akarsz. Keress másik lányt.
4/6 anonim válasza:
Persze pajtás😉
💁♂️,,,,,,,,,..... Egy kis útravaló, használd bátran..
Ezekből, ha gondolod használhatsz párat ékezetnek is.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom azt az egy ertelmes valaszolot a 3 ast (es bocsi az ekezetert)
2022. ápr. 22. 20:23
6/6 anonim válasza:
Fujj, de gusztustalan vagy! Hogy jut ilyesmi az eszedbe? Ne írjál rá semmit, inkább húzzál rá bugyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!