Ha beszélhetnél egy volt barátoddal, mit üzennél neki?
Nekem csak olyan "barátaim" voltak, akikről az derült ki, hogy jópár év után így-úgy becsaptak.
"Kár volt, hogy anyagilag átvertél, majd amikor erre rájöttem, csak röhögve nyugtáztad, hogy lebuktál", "Nem igazán tudom elfelejteni, hogy amikor úgy érezted, barátságunk megromlott, nem nekem mondtad el, hanem annak az undorító pletykásnak, aki sokak életét megkeserítette kitalálmányaival. Velem kapcsolatos bizalmas információkkal együtt kellett elmondanod."
40F
Hát nekem egy van akinek üzennék, egy srác akibe szerelmes is voltam, és tudta de csak barátok voltunk.
Azt üzenném neki, hogy legalább elmondhatta volna a hülye félreértését ami miatt bunkó fasz lett velem.
"Nem tudom elfelejteni, hogy amikor egy helyre bejuttattalak (ha nem találtál volna helyet, nagy bajban lettél volna) és te ezt azzal köszönted meg, hogy a hátam mögött elkezdtél velem azon a helyen szemétkedni.".
40F
Hogy hiányzik.
(Külföldre költözött évekkel ezelőtt, és szép lassan megszakadt a kapcsolat, hiába próbáltam tenni ellene.)
Hogy 6 éven beszéltünk a szó nélkül eltűnés intézményéről, ill. meg is ígértük egymásnak, hogy akkor se teszünk ilyet, ha elromlik a barátság.
Kor
Nem
Mi is anno "megígértük egymásnak", hogy ha valami baj van, azt "megbeszéljük egymással", tapasztaltunk a környezetben olyat, hogy barátság elromlása esetén az egyik fél a másikat kibeszélte és közölte hogy "össze vannak veszve", persze a másik fél erről mit sem tudott. Minden alkalommal megbeszéltük, hogy mi ilyet sose tennénk egymással.
Megtette velem, annak mondva el a dolgokat, aki a legeslegjobban fogékony volt pletykaterjesztésre (akár kitalált pletykák esetén is).
40F
"Hiányzik a régi éned, és bár nem túl szépen szakadt meg a barátságunk, sokat gondolok rád. Remélem jól vagy és minden rendben veled."
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!