Hány barátotok van? Milyen tulajdonságokat szerettek bennük?
Persze nem csak beszélgetni lehet, lehet úszni, strandolni, túrázni/kirándulni, bélyeget gyűjteni, közösen barkácsolni, autót szerelni, bármit ;)
Csak tiszteletben kell tartani egymást.
Szép legyen meg divatos? A divatost eleve nem értettem sosem, hogy ez miért érték. A szépség max a párválasztásban fontos (bár ott is inkább úgy tanácsos fogalmazni, hogy "nekem szép legyen").
Hülye nyilván ne legyen, mert számomra is fontos az intellektus. De ami igazán fontos az az, hogy építsük egymást. Ne úgy, hogy egymásba csimpaszkodva a másiktól várjuk a problémákra a megoldást, hanem hogy már önmagunkban motiváljuk egymást. Ezt persze nehéz kitűzni, mint célt, de ha átgondolja az ember a barátságait, ez rávilágíthat az értékükre.
Három közeli barátom van, akikre mindig számíthatok. Mind más személyiségek vagyunk, sok mindent másképp csinálunk, sőt, még messze is lakunk egymástól, de mégis megértjük és elfogadjuk egymást. Motivál, ahogy látom, hogyan küzdenek meg az életük nehézségeivel, hogyan veszik az akadályokat. Büszke vagyok rájuk, és ezáltal én is jobb ember akarok lenni, hogy felérjek hozzájuk. Ez jelen esetben egy "virtuous circle".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!