Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van valaki aki kötekedett...

Van valaki aki kötekedett velem az iskolabuszon és nagyon zavart mit csináljak?

Figyelt kérdés
Felszálltam a buszra és egy nálam sokkal alacsonyabb fiú elkezdett velem kötekedni egy másik személlyel (ő azóta leállt ha minden igaz) Több mindent hozzámvágott ami nagyon rosszul esett.De főleg az volt rossz,hogy mennyien hallották és mennyi barátom volt ott és egyikük se védett meg.3szor történt ugyanez és már ráírtam mert tudtommal mi jóban voltunk és,hogy van e valami baja velem?Erre meg csak annyit írt,hogy jó kedve volt bocsássak meg neki (de nagyon irónikusan hangzott számomra).És mondtam,hogy jó nincsen semmi csak ne ismétlődjön meg.Erre vissza se írt és ezt se tudom miért?De a lényegében ez az egész nagyon zavar és nem akarom,hogy így teljen az egész húsvéti szünetem,hogy ezen agyalok.Az jár a fejembe,hogy mi van hogyha ezt fogja hangosan mondani a buszon,hogy én ráírtam meg ,,megfenyegettem".Vagy mi van hogyha folytatódni fog.Rendes gyerekről van szó de mások könnyen tudják befolyásolni és megpróbál ugyanúgy viselkedni mint ők.

2022. ápr. 15. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor engem szivattak semmi nem segített csak amikor visszaütöttem.

Ha visszamehetnék az időben az első percben a feltoltam volna a falra aki ütlegelt.

2022. ápr. 15. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért. Minden suliban vannak ilyen gyökerek akik a másikat szekálják. Arra szálnak rá, aki nyámnyila és nem mer se visszaszólni, se beleállni a balhéba.
2022. ápr. 15. 11:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom de nagyon érzékeny vagyok és 2 szó eltudja rontani 1 hetem és tényleg tehetetlen vagyok nem tudom mit csináljak
2022. ápr. 20. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne törődj vele, ezek abból táplálkoznak hogy látják hogy téged bántani lehet. Ha legközelebb beszól csak rázd le, nevesd ki vagy szólj vissza valami vicceset hogy a többiek is nevessenek rajta.

A barátaidat nyugodtan kérdezd meg, hogy ebben a szituban miért nem szóltak semmit. Ha ez velem történik én biztos megmondom nekik, hogy "nem gondoltam hogy ki se álltok mellettem" vagy "elég gáz hogy a barátaim hagyták hogy az a kis hülye beégessen mindenki előtt"

2022. ápr. 21. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!