Miért nem írt rám a találkozó óta?
Van egy szaktársam, akivel nyolcadikban tetszettünk egymásnak. Nem lett belőle semmi, de most egyetemen újra összebarátkoztunk, néha beszélgettünk, vannak közös óráink. Kialakult egy olyan szokásunk, hogy heti egyszer videohívásoztunk, dumáltunk, ilyesmi. Tudomásom szerint nem volt semmi romantikus töltete, mert beszélt arról, hogy más lányok tetszenek neki, meg hogy bulikon kavar emberekkel, szóval gondolom ez ilyen haveri kapcsolat volt. De elég rendes volt végig.
Na viszont nemrég elhívott magával shoppingolni, mert ő egyedül utál, és mint barát szórakoztassam. El is mentem, de valahogy nagyon kellemetlen volt. Folyton kizoneolt, és bár a beszélgetés alapvetően nem volt rossz, egy idő után elkezdett más emberekkel chatelni, meg folyton a telefonját nézegetni, miközben beszéltem hozzá. Őszintén nagyon rosszul esett, mert szerintem ez taplóság, ha elhívsz valamit, de próbáltam ignorálni a dolgot. Aztán még hamarabb is lelépett, mint ígérte, és tényleg, szinte hozzá volt ragadva a telefonjához. Ami azért szokatlan, mert eddig mindig nagyon figyelt arra, amit mondok, meg én is rá. Nem viselkedtem máshogy, mint eddig.
És azóta ezt a hívásos dolgunkat mintha elfelejtette volna. Nem akartam úgy ráírni, hogy látszólag ennyire unatkozott, amikor velem volt, és ő nagy ívben szarik erre. Az instára kirakott képeim kedveli, meg köszön is, ha találkozunk, de már nem jön oda dumálni, és ugye semmi.
Ez miért van?
Egyszerűen nem értem.
20 lány
Lehet talált valaki mást és ez ennyi volt. De amúgy nem tudom miért vagy meglepődve, mert a legtöbb mai ember telefon függő stb.
Ami az egészből zavarna engem az hogy nem jön már oda hozzám, egyértelműen leszar/direkt szar le...na ezt nem szeretem.
De a legrosszabb amit tehetsz hogy most kezdesz el majd futni utána, inkább ne csinálj semmit, engedd el egy ideig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!