Úgy érzem egyre kevesebb barátnőm van. Lehet bennem van a hiba?
18 éves vagyok, pár évvel ezelőtt voltak barátaim, sokat eljártunk, buliztunk, és rengeteget beszéltünk.
Az egyik barátnőm becsapott, hazudott, és még ő volt megsértődve, a lényeg, hogy összevesztünk, azóta nem beszélek vele (nem is akarok ezek után).
Volt egy baráti társaság, ahol szintén hátbaszúrtak, próbáltuk megbeszélni, de nem tudtam így velük lógni. Én nem ártottam senkinek, így visszagondolva az lehetett a probléma, hogy mivel a többiek nagyon közel laknak egymáshoz, és sokat összejárnak, én nem mindig tudtam elmenni hozzájuk, mert 2 óra utazás volt nekem, és leginkább iskola után, hétköznap találkozgattak. Az fel sem merült bennük, hogy ők jöjjenek legalább néha hozzám, vagy hozzám közelebb, pedig mondtam nekik többször, hogy én nem tudok elmenni, értsék meg, legyen egy központibb hely, vagy találkozzunk hétvégén. Ezekre mindig volt kifogásuk.
Van 2 barátnőm, akikkel szoktam találkozni, de nagyon ritkán. Igazából ha én keresem őket, akkor jól elbeszélgetünk, és szívesen is találkoznak velem, de mindig én hozom fel, hogy fussunk össze valahol. Olyankor jókat beszélgetünk, nevetgélünk.
De ha én nem keresem őket, akkor nem írnak rám. Nem szoktam naponta írogatni nekik, nem nyomulok, 2-3 hetente beszélünk kb.
Szóval egy kicsit rossz most nekem.
Barátomat látom, hogy állandóan keresik őt a haverjai, ha 2-3 óráig nem nézi a telefonját, akkor csak úgy záporoznak az üzenetek. Ilyen csoport, olyan csoport, haverok külön-külön. Nekem meg semmi.
Egyébként anyukám szerint kicsit introveltált vagyok, jobban kéne nyitnom. Én is így gondolom, amúgy kedves vagyok és jókedvű, csak valahogy nem akarok zavarni, jobban esne ha ők keresnének, talán folyamatosan visszajelzésre várok, és ez lehet a baj. Nem tudom.
18L
Szia!
Azok akik nem képesek hozzád is alkalmazkodni soha sem,csak mindig a kifogásokat keresik hogy az miért nem jó nekik?
Mindig csak az a jó helyszín amit ők mondanak, na azokkal az emberekkel jobb ha minél előbb meg szünteted a kapcsolataidat.
Én is ezt tettem, kicsit rossz érzés volt,de be kellet látnom.
Sajnos a két barátnőddel sem szoros a kapcsolatotok, ezért is ilyen a viszonyotok, bár ha szinte csak te keresed őket és ők sosem, akkor el kell gondolkodni azon hogy ezt így szeretnéd e tovább folytatni?
Gondolom a barátodat azért keresik napi többször is mert sokkal szorosabb kapcsolatban áll a barátaival mint te.
Anyukádnak igaza van, fogadd meg az ő tanácsát, hiszen ő látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!